Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Cum vedeți telefonul anului 2021?

Având în vedere evoluția tehnologiei din ultima perioadă...procesoare,ecrane, rețea 5g, etc....cum credeți că va arăta, din perspectiva voastră, telefonul anului 2021?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Un telefon actual, de la Samsung/Huawei/Motorola/Xiaomi, care va avea modem 5G disponibil. Mari diferențe față de actualele, nu prea or să fie, 5G s-a lansat pentru a mai da un elan vânzărilor de echipamente telecom și telefoane publicului larg.

Sper sa arate bine. :)) Pentru ca am vazut niste aratari de telefoane anul asta care ma faceau sa ma intreb ce fel de inginer s-a gandit ca cineva ar putea vreodata sa foloseasca confortabil asa ceva.

La procesoare, nu prevad un salt foarte mare. Probabil un upgrade incremental sau poate mai multa eficienta, pastrand aceeasi frecventa.
Ma astept sa apara din ce in ce mai multe device-uri cu display flexibil si tehnologia asta sa inceapa sa aiba si alte aplicatii in afara de telefoanele mobile (deja sunt cateva televizoare care o folosesc foarte bine). Cu ocazia asta, ma astept sa le mai scada si pretul. Tehnologia 5G se va extinde si se va maturiza si ea.

La soft, sper ca din ce in ce mai multi producatori sa adere la programul Android One si sa aiba cel putin un device cu Android stock (sau cat mai aproape de asta).

Si poate pana atunci gasim si noi o varianta in care toate device-urile sa suporte VoLTE si VoWIFI, indiferent de producator. Sau macar sa gasim o varianta prin care userul sa-si poata adauga singur suport pentru asta, in caz ca nu este deja implementat.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

@Erowan, mulțumim pentru întrebare!
Spune-ne, te rog, tu cum vezi telefonul anului 2021? Cu ce performanțe noi crezi ca va veni și ce așteptări ai în materie de design, soft, caracteristici etc.?

Eu nu cred că va fi foarte extinsa rețeaua 5G in 2021, dar ca să îți răspund la întrebare, cred că ar trebui să aibă o baterie foarte rezistenta, si probabil un procesor net superior momentului ăsta. Poate va ajunge un snapdragon 1000, cine știe.

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

Grea întrebare, @Erowan! ;)
Clar, vedeta anului 2020 va fi 5G. Cel puțin așa speră toată lumea.
Mă aștept la smartphone-uri excepționale pe partea video, cu conectivitate excelentă și cu baterii puternice.
Personal, nu sunt fascinat (încă) de telefoanele pliabile și nu le iau în calcul.
Va fi foarte interesant ce ne va oferi tehnologia anul viitor!
Și sper să avem noi, consumatorii, de câștigat! ;)

În 2021 5G va fi o normalitate, asta se subînțelege. Pe lângă clasicele ”cea mai bună baterie/cel mai calitativ ecran/cel mai puternic procesor/cea mai bună cameră” s-ar putea ca telefonul anului 2021 să fie unul pliabil, cel puțin eu cred că tehnologia asta va evolua mult și va veni la prețuri mai accesibile, argumente ce vor convinge mulți utilizatori să investească într-un astfel de dispozitiv.

RecenziiPeBune
RecenziiPeBune

RecenziiPeBune

User level
Nivel
2
862 / 2000
puncte
Custom field 2
RecenziiPeBune

Greu de răspuns. Îl văd cu 5g, cu modem foarte bun de recepție, cu spațiu mare de stocare, peste 8 GB ram procesor puternic ( peste 855 plus de la Snapdragon), baterie care să țină măcar o zi în condiții de utilizare intensă, să facă poze și filmări super și alte specificații pe măsură, etc. Sigur, ideal ar fi să aibă și un preț decent, care să fie în jur de 3000-3500 lei. E greu de crezut, dar nu imposibil, din moment ce sunt deja unele pe piață acum la un preț chiar mai mic și cu specificații de top, care în mare parte se apropie de cele specificate mai sus! Poate apar chiar și alte lucruri interesante în plus!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!