anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce nu aduce Orange telefoane Xiaomi?

RecenziiPeBune
Explorator entuziast
Văzând câte oferte bune au pe piață cei de la Xiaomi, nu pot să nu mă întreb de ce abonații Orange nu se pot bucura de ele. Știu că Orange are câteva telefoane Xiaomi în ofertă, dar cele relevante și căutate nu se găsesc (Xiaomi Mi A3, Mi 9T, Mi 9, Redmi Note 7, Note 8 Pro).
9 Răspunsuri 9

Neaplicabil
Buna intrebare! As putea adauga Google (Pixel), Nokia, unele modele de Motorola, etc Presupun ca problema este din nou de marketing. Nu stiu care sunt principiile dupa care se da comanda de telefoane, dar cu siguranta sunt cateva modele a caror lipsa m-a surprins si pe mine.

FaraUnID
Campion certificat
Cred ca din acelasi motiv pentru care in oferta operatorului nu gasim telefoane Meizu, Oppo, Cubot, iHunt, si alte pasari exotice de acest gen. Cel mai probabil din ratiuni comerciale. Au fost cateva modele de Xiaomi in oferta Orange si tind sa cred ca nu au avut succesul scontat de companie si din acest motiv nu se regasesc in oferta lor. Am putea aduce in discutie si razboiul politico-econonomic dintre SUA si China cu incertitudinile sale si pobabil ca si din acest motiv nu vor sa riste un posibil viitor embargou. Este cunoscut faptul ca nivelul de radiatii (valorile SAR) pentru telefoanele produse de Xiaomi sunt usor peste limita maxima recomdata.

Neaplicabil
Xiaomi da clasă cu preturi bune giganților competiției . Eu sunt la al doilea . Știu ce zic . Super telefoane face Xiaomi .

Anonim
Neaplicabil
Nu știu dacă sunt motive comerciale dar cred că este posibil să găsim într-un viitor apropiat telefoane Xiaomi în oferta Orange. Spun asta pentru că recent cei de la Xiaomi au o reprezentanță oficială în România. Să sperăm că le vom găsi curând în oferta Orange, Xiaomi este un brand care producea smartphone-uri de calitate la un preț excelent.

Vio73
#StarMember
Nu știu nici eu de ce nu introduc aceste telefoane, care sunt poate cele mai bune în raportul calitate-preț. Am căutat zilele acestea să iau la prelungire un Xiaomi mi mix 3 5g și nu l-am găsit nici în Shop-uri, nici în Magazinul online. Poate vor face ceva în acest sens, pentru că ceilalți operatori care au lansat 5g-ul, îl au în ofertă!

Razvan
#StarMember
Probabil, din rațiuni economice, mai ales că la noi în țară nu există un importator oficial mare de talia Samsung/Huawei și pentru Xiaomi, ca și în cazul celorlalte mărci mai puțin cunoscute. Deși Nokia, când era fabricat de finlandezi și cumpărat ulterior de către Microsoft au fost prezente în oferte. De când a fost cumpărat de chinezi, Nokia și Motorola, nu prea au mai fost disponibile în oferta Orange. Sperăm să aducă până la urmă și Xiaomi Mi Mix 3 5G.

teacher_
#StarMember
Într-adevăr, Xiaomi face super telefoane, dintre care un model 5G. Probabil că ar trebui sa se gândească cei din Orange sa pună în oferta, pentru că, deocamdată este unul dintre putinii furnizori care ofera 5G

Vio73
#StarMember
Poate vor face ceva măcar după ce vor extinde mai mult rețeaua 5g.

eda2k
Cunoscător
@ars.radu: Google nu dorește să vină în România, oficial. Din câte știu, toți operatorii au încercat să aibă în ofertă seria Pixel, dar Google a spus "pas".