Întrebare fară răspuns

De ce nu aduce Orange telefoane Xiaomi?

Văzând câte oferte bune au pe piață cei de la Xiaomi, nu pot să nu mă întreb de ce abonații Orange nu se pot bucura de ele. Știu că Orange are câteva telefoane Xiaomi în ofertă, dar cele relevante și căutate nu se găsesc (Xiaomi Mi A3, Mi 9T, Mi 9, Redmi Note 7, Note 8 Pro).

RecenziiPeBune
RecenziiPeBune

RecenziiPeBune

User level
Nivel
2
862 / 2000
puncte
Custom field 2
RecenziiPeBune
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Buna intrebare! As putea adauga Google (Pixel), Nokia, unele modele de Motorola, etc

Presupun ca problema este din nou de marketing. Nu stiu care sunt principiile dupa care se da comanda de telefoane, dar cu siguranta sunt cateva modele a caror lipsa m-a surprins si pe mine.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Cred ca din acelasi motiv pentru care in oferta operatorului nu gasim telefoane Meizu, Oppo, Cubot, iHunt, si alte pasari exotice de acest gen.

Cel mai probabil din ratiuni comerciale. Au fost cateva modele de Xiaomi in oferta Orange si tind sa cred ca nu au avut succesul scontat de companie si din acest motiv nu se regasesc in oferta lor.

Am putea aduce in discutie si razboiul politico-econonomic dintre SUA si China cu incertitudinile sale si pobabil ca si din acest motiv nu vor sa riste un posibil viitor embargou.

Este cunoscut faptul ca nivelul de radiatii (valorile SAR) pentru telefoanele produse de Xiaomi sunt usor peste limita maxima recomdata.

Xiaomi da clasă cu preturi bune giganților competiției .
Eu sunt la al doilea .
Știu ce zic .
Super telefoane face Xiaomi .

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2616 / 5000
puncte
Custom field 2

Nu știu dacă sunt motive comerciale dar cred că este posibil să găsim într-un viitor apropiat telefoane Xiaomi în oferta Orange.
Spun asta pentru că recent cei de la Xiaomi au o reprezentanță oficială în România.
Să sperăm că le vom găsi curând în oferta Orange, Xiaomi este un brand care producea smartphone-uri de calitate la un preț excelent.

Nu știu nici eu de ce nu introduc aceste telefoane, care sunt poate cele mai bune în raportul calitate-preț. Am căutat zilele acestea să iau la prelungire un Xiaomi mi mix 3 5g și nu l-am găsit nici în Shop-uri, nici în Magazinul online. Poate vor face ceva în acest sens, pentru că ceilalți operatori care au lansat 5g-ul, îl au în ofertă!

Probabil, din rațiuni economice, mai ales că la noi în țară nu există un importator oficial mare de talia Samsung/Huawei și pentru Xiaomi, ca și în cazul celorlalte mărci mai puțin cunoscute. Deși Nokia, când era fabricat de finlandezi și cumpărat ulterior de către Microsoft au fost prezente în oferte. De când a fost cumpărat de chinezi, Nokia și Motorola, nu prea au mai fost disponibile în oferta Orange. Sperăm să aducă până la urmă și Xiaomi Mi Mix 3 5G.

Într-adevăr, Xiaomi face super telefoane, dintre care un model 5G. Probabil că ar trebui sa se gândească cei din Orange sa pună în oferta, pentru că, deocamdată este unul dintre putinii furnizori care ofera 5G

@ars.radu:

Google nu dorește să vină în România, oficial. Din câte știu, toți operatorii au încercat să aibă în ofertă seria Pixel, dar Google a spus "pas".

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!