Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

De ce aleg oamenii abonamentele?

Eram curios, in afara de achizitionarea de telefoane, care sunt motivele pentru care oamenii isi fac abonament de telefonie la Orange?

Sau, cei care aveti deja, care au fost motivele care v-au determinat sa va faceti abonament?

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Cu siguranță se găsesc soluții foarte bune la abonamente, dar trebuie să știi ce vrei și să jonglezi cât se poate de bine în marja în care te încadrezi. Cine spune altfel, nu se pricepe sau nu înțelege cum stau treburile !

@Razvan Calculul făcut de tine este unul pur informativ și privit strict dpv al utilizatorului final, pentru ca prețul de achiziție al telefonului pentru Orange este cu totul altul.

Orange cu cumpăra acel telefon tot cu 2100 lei.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Ca și client pe tine pe interesează costul final, indiferent de unde îl cumperi ca să ieși la un cost cât mai scăzut. Așa și un magazin online îl cumpără mai ieftin, de exemplu cu 3500 lei și ți-l vinde cu 3900 lei. Daca la Orange și la magazinele din piață e un preț asemănător, nu te interesează cu cât cumpără magazinul un telefon, că tu vei plăti cât este afișat la raft.

Aparent fara legatura cu ce au scris colegii de forum:

  • mi-am facut abonament pe vremea cand voiam net si nu imi permiteam sa platesc un modem - deh, eram student si eram "parlit"
  • a fost o vreme cand puteam sa jur ca fara abonament nu puteam suna pe nimeni de Paste/Craciun/Revenilon si ca dupa ce mi-am facut abonament am avut "prioritate" - al meu mergea, al prietenilor nu
  • tin abonamentul pentru plati si cost suplimentar. Spre deosebire de PrePay, unde trebuie incarcat tot timpul, aici platesc parcari, cumpar din Play Store, platesc Google Music (probabil se poate si cu Youtube Premium) si platesc la final de luna. In plus, in alea 2-3 dati pe an cand sunt fortat sa ies din tara, ma pot folosi de net in limita a 50 euro si stau linistit - ultima oara am patit-o cand m-am pierdut in Serbia si nu am gasit sa cumpar un SIM local, insa cam o data pe an o patesc. Pe scurt: pentru liniste. :)

Ai dreptate Trixen și plățile prin SMS sunt un alt motiv pentru care mențin abonamentul. In fiecare luna incarc doua cartele la o televiziune prin satelit,câteva treceri de pod la Fetești și ceva SMS-uri umanitare.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!