Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

De ce aleg oamenii abonamentele?

Eram curios, in afara de achizitionarea de telefoane, care sunt motivele pentru care oamenii isi fac abonament de telefonie la Orange?

Sau, cei care aveti deja, care au fost motivele care v-au determinat sa va faceti abonament?

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Eu am abonament de net, și era promoție, 30GB+30GB cadou.. am internet mobil prin wi-fi portabil, de care mă bucur cam peste tot. Asta a fost singurul motiv pentru mine.

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

Acum o sută de ani, când se potcovea puricele, eu nu stiam de existenta cartelei si mi-am facut abonament de 4$.. În timp, foarte lent, e adevarat, mai primeai minute naționale, cu ocazia zilei de naștere, de sfant si după ce făceai un pic de vechime.. Acum, mi se pare mai comod, ma bucur ca se face si pentru abonați ceva, de exemplu netul lunar pentru vechime, reduceri la abonamente cand e vorba de familie si reduceri la telefoane.. Ma gandesc daca sa trec unul dintre abonamente pe prepay, pentru că nu vreau sa renunț la număr, dar, daca imi ajung resursele si sunt mulțumită, nu stiu exact ce voi alege.. Poate sa-l trec pe prepay pentru a beneficia de concursurile si de promoțiile care se fac mai des la prepay decât la abonament.. :D

Eu mi-am ales abonamente din cauza faptului că este mai comod și mai ușor pentru mine așa! Sigur că o să spună unii colegi că pentru ei este altfel, dar e normal să gândim diferit. Plus că abonamentele îți conferă o multitudine de reduceri și bonusuri, mai ales când le combini în pachete (a se vedea pachetele Family și Love, dar ai și posibilitatea să obții reduceri la telefoane. De exemplu: dacă ai 2 abonamente de voce pe cont și îți iei net fix 4g și tv satelit (pachetul cel mai mare), plătești doar 7 euro plus chirie la receiverele suplimentare pentru serviciile fixe. Altfel, ai plăti vreo 12 euro tv-ul și 16 netul. Și sunt multe exemple de genul acesta. Plus că poți achiziționa și telefoane mai ieftine și cu acest pachet (Love). Spor!

1. Stabilitate;
2. Garantia faptului ca poti suna oriunde, pe oricine in orice moment;
3. Pachete de abonamente = oferte personalizate + reduceri speciale;
4. Programe de fidelitate;
5. Acces la serviciul roaming pentru abonamente cu valori mai mici de 10 euro;
6. Posibilitatea achizitionarii de terminale la preturi subventionate;
7. In cazul persoanelor juridice este cam de porc sa stai pe prepay;

La inceputurile telefoniei mobile in Romania tarifele la prepay erau duble fata de tarifele la abonament.

În general, comoditatea, să nu fii nevoit să cumperi cartela. În plus dacă ai răbdare vei gasi oferte foarte bune la telefoane, pe mine m-a ajuns telefonul + abonamentul pe 2 ani cât m-ar fi costat telefonul la liber.

@RecenziiPeBune, de curiozitate, ce abonament si ce telefon ai gasit la oferta? :)

Intreb pentru ca, ultima data cand am vrut sa imi fac abonament cu telefon, oferta nu mi s-a parut tocmai avantajoasa. De-aia sunt curios ce oferta ai prins tu.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Parerile sunt impartite intotdeauna cand vine vorba de abonament vs cartela.
1. Poti negocia un abonament cu roaming sa aiba valoarea lunara mai mica decat opțiunea de 10 sau 12 euro in care ti-i se ofera si roaming la cartela.
2. Daca ai uitat, nu ai putut, s.a.m.d sa platesti in data scadenta factura, mai poti trece cu 1,2,3 peste cand la cartela ți se expira opțiunea imediat.
Si mai sunt avantaje abonament vs cartela, zic eu, din experienta mea personala.
Astea ar fi doar unele dintre motivele mele pentru care am ales abonamentul in favoarea cartelei (prepay-ului).

@Ciprian, absolut. Si intotdeuna vei alege varianta cea mai convenabila pentru nevoile tale. E absolut normal. Eu eram doar curios ce considera oamenii ca fiind avantajos, si ce anume i-a determinat sa aleaga sa-si faca abonament (pe langa achizitionarea de terminale subventionate).

Nu era neaparat un "vs" acolo. :)) Dar da, poti sa zici ca era cumva subinteles. Nu voiam neaparat o comparatie. Ca si client prepaid, aia o pot face singur. Ma interesa mai mult ce parere au cei care vor sa-si faca sau au deja abonament. Ce anume considera ei avantajos intr-un abonament.

Si pana acum, am gasit niste puncte de vedere foarte interesante printre raspunsurile primite. :D Mersi frumos!

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Unii oameni sunt îngroziți de abonamente (vecinii de la țară), de pe vremea când puteai face cost suplimentar foarte mare... Acum vremurile sunt schimbate, faci cost doar daca călătorești in afara SEE...!

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

Eu am ales abonamentul din comoditate sincer. Asa sunt sigura ca nu rămân fără credit, nu mai am grija încărcării cartelei și plus de asta pot plăti parcarea prin sms foarte ușor.
S-a mai discutat despre asta în diferite topicuri cum ar fi acesta https://comunitate.orange.ro/questions/2141148-determina-prelungiti-abonamentul

Firefly
Firefly

Firefly

User level
Nivel
3
2180 / 5000
puncte
Custom field 2
Firefly

În 2004 mi-am făcut abonament ca să-mi cumpăr telefon. Era mult mai ieftin la abonament comparativ cu cartela prepay, la care nu aveai nimic inclus, vorbeai doar de pe creditul inclus în contul tău. Unul dintre motive pentru care am optat pentru abonament a fost reduse mai multe ca la prepay și subvenție la telefon.

Foarte tare! :))

2100 de lei a fost avansul sau pretul final pentru telefon? Presupun ca avansul, nu?
Pentru ca daca e pretul final, si nu avans + diferenta impartita in rate adaugate la abonament, atunci l-ai luat cat se poate de bine! Bravo!

Daca a fost a doua varianta (avans + diferenta), sunt curios cat anume din abonament a reprezentat "rata" pentru telefon, si cat a fost abonamentul propriu-zis.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Ăsta a fost prețul telefonului. Vă spun ce spun tuturor cunoscuților: Cu răbdare puteți găsi oferte extrem de bune la operatori, mai ales la Orange :D Dacă aveam și vechime, scoteam chiar mai bine telefonul, doar că e primul meu abonament. La fel tatăl meu și-a luat Samsung Galaxy A70 la 900 lei cu un abonament de 12 euro atunci când costa 1600 lei.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!