Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Black Friday Orange - tragere la sorti pentru castigarea unui telefon

Pana la urma va avea loc și la Orange Black Friday și surpriza este o tragere la sorti pentru câștigarea unui telefon. Va invit sa va înscrieți și voi doar cu adresa de e-mail :).

Firefly
Firefly

Firefly

User level
Nivel
3
2180 / 5000
puncte
Custom field 2
Firefly

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Mulțumim de informații. Am așteptat și azi Black friday la Orange, ma gândesc ca e posibil sa debuteze de luni și sa tina 5 zile, sau vinerea viitoare.

M-am înscris deja de ieri . Bafta tuturor participanților .

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2616 / 5000
puncte
Custom field 2

FaraUnID am cautat în comunitate și din păcate nu am găsit nimic despre tragerea la sort cu ajutorul căutării. MULȚUMESC

Firefly
Firefly

Firefly

User level
Nivel
3
2180 / 5000
puncte
Custom field 2
Firefly

Data încă este un mister și sincer ma enervează, trebuie sa stau cu ochii pe site zilnic .

Firefly
Firefly

Firefly

User level
Nivel
3
2180 / 5000
puncte
Custom field 2
Firefly

Eu n-am mai asteptat Black Friday la Orange ca oricum nu aveam garantia ca s-ar fi ieftenit ce-mi doream. Asa ca am cumparat de miercuri Samsung Note10+.

Interesanta faza cu tragerea la sorti. Cum "Black Friday" este ultima zi de vineri din noiembrie (cel putin in teorie, la americani, acolo unde marcheaza inceputul sezonului de cumparaturi de iarna si inceputul perioadei de reduceri), probabil Orange va respecta aceasta abordare originara.
Voi arunca un ochi, sunt curios daca gasesc ceva ce ma intereseaza (de exemplu un Samsung DeX), insa am renuntat de cativa ani la febra cumparaturilor. Mi-am dat seama ca eram tentat sa cumpar chestii de care nu aveam nevoie doar pentru ca erau faine sau mi se pareau ieftine sau pentru ca multi in jurul meu cumparau. Nu era o abordare sanatoasa pentru bugetul meu :)

Mulțumesc, m-am înscris deja de vreo 3 zile! Sper să avem parte de reduceri importante.
@Miha Z. Să-l stăpânești sănătoasă!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!