Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Instalare pachet internet și TV prin fibră

Salut.

Acum ceva timp am fost în magazinul Orange pentru a îmi face un abonament Orange TV și internet prin fibră, mai exact pe data de 6 octombrie.
De atunci aștept să mi se facă instalarea pentru fibră. Au venit două echipe la mine acasă unde să facă instalarea și au constatat că nu e semnal. Am sunat la Orange de 3 ori de atunci și îmi spun că se ocupă cei de la tehnic cu instalarea. De fiecare dată răspunsul lor a fost vă sunăm noi când se rezolvă...
A mai întâlnit cineva această situație ?

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Televiziunea si internetul prin fibra oferit de Orange sunt furnizate pe infrastructura Telekom. Baza de date a celor de la Telekom cu acoperirea serviciului este praf, in sensul ca sunt zone unde serviciul nu are acoperire dar in baza de date a celor de la Telekom apare ca fiind acoperit de fibra optica.

Cel mai bun exemplu sunt eu: Daca verific acoperirea pe site-ul Orange la adresa din buletin, apare ca fiind disponibila fibra optica si implicit CATV-ul. In realitate lucrurile nu stau chiar asa pentru ca am incercat si eu sa contractez un asemena pachet, iar in momentul in care au venit sa instaleze au constatat ca nu exista retea.

@FaraUnID ceva de genul este și situația mea. Știu și că se face infrastructura prin Telekom, dar la adresa mea, deja este o fibră instalată de Telekom, cu abonament Telekom, făcută de un vecin de al meu... Dar nu înțeleg de ce durează atât, tot ce trebuie să facă ei este să tragă un cablu până la mine...

@Razvan locația este Strada Modrogan din sectorul 1, pe site-ul orange îmi arată că se poate face instalarea, altfel nu optam pentru a trece la acest pachet. Am verificat și pe site-ul Telekom și scrie că nu este disponibil, deși ai mei vecini au instalarea efectuată.

Mai cunosc situații de genul acesta și din păcate, dacă Telekom nu are fibră în locația respectivă, nu s-a putut rezolva. Sincer, îmi pare rău pentru situația neplăcută, dacă lucrurile stau așa din lipsa infrastructurii (fibrei optice)!

Baza de date Telepom e varză totala in domeniul acoperirii .
Eu când m-am portat acum doua luni la Orange de la Telekom în rețea știam că nu e fibră optică în bloc, de asta plecam de la ei
A incercat domnișoara de la Store ceva pentru Love dar s-a convins că fibră nu era .
Pe site la Telekom nu era corect actualizat și din păcate eu am avut dreptate .
Stau de 5 ani aici, nu mai zic cate promisiuni am avut că vor trece strada cu fibra și la noi .
Așa că am trecut pe RCS RDS cu fixele .

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2616 / 5000
puncte
Custom field 2

Daca Orange rezolva ceva cu fibra optica în România tare inclin sa cred ca va deveni number one in domeniul telecomunicațiilor.
Tv și net pe fiber asigurat și s-a dus departe, în fața tuturor .
Ceea ce nu poate decât să ne bucure ca abonați .
Concurență este benefica și necesară .

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2616 / 5000
puncte
Custom field 2

@r3musgfx, dacă locuiești la casă, se poate sa nu mai aibă posibilitatea să se facă instalarea așa cum zicea @FaraUnID mai sus. Probabil vecinii tai au făcut asta in urma cu ceva vreme. De ce nu îți iei prin satelit?

Probabil la el apare în sistem ca este disponibila FO la adresa situată pe strada Modrogan, însă la fața locului nu mai sunt porturi libere în ONT sau alt echipament (nod optic) de unde se leagă până în locuință.

Salut.

Revin cu un update asupra acestui thread. Se pare că cei de la Telekom vor veni din nou astăzi să instaleze serviciile, sper ca de data aceasta să fie totul în regulă. Voi reveni cu o actualizare dacă mi se va face instalarea.

Salut.

Revin cu noutăți după o lungă perioadă de așteptare.

Luni seară mi-au fost instalate, în sfârșit, pachetele de internet și televiziune prin fibră.
Acest lucru s-a întâmplat după ce un reprezentant Orange mi-a transmis că nu se poate face instalarea la adresa mea. Apoi după câteva zile am primit un nou telefon menționând că s-au rezolvat problemele din teren și că vor veni din nou cu instalarea.

Așa că, mulțumesc tuturor ce au citit/răspuns acestui topic :).

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!