Întrebare fară răspuns

Ați reușit să cumpărați ceva de Black Friday?

La eMag a început BF. Dintre oferte, un Samsung A10, telefoane Pocophone, Huawei P20 la super preturi. Ce ați cumparat până acum convenabil?
Și la ce vă așteptați din partea Orange?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Cred ca la Vio e cu totul alta incurcatura. S-a ratacit pe undeva telefonul lui.Suntem vecini iar eu am primit prin curieri mai multe colete de BF de la firme diferite,unul chiar de la Orange.

In depozitul Fancurier Pitesti mi-a stat doua săptămâni o canapea fara ca sa mi-o livreze desi era cu livrare la domiciliu. In tot acest timp i-am disperat cu telefoanele pe cei care imi trimiseseră canapeaua. Curierul era de vina.

In scurt timp aceste probleme se vor rezolva ,dacă cei de la firmele de curieri nu-și respectă clieniți , ei vor avea de pierdut.

Cu greu, s-a rezolvat și la mine. Nu a fost vina Orange, repet, ci a firmei de curierat. S-a mișcat extrem de greu și cu totală lipsă de comunicare.

Firmele de curierat sunt subdimensionate și este normal sa nu facă față comenziliilor mari în perioada de BF și Crăciun.

Am vrut sa iau un tv cu program love de la orange; pret cu 1000 lei mai mult
pret orange la Televizor LED Smart UHD Samsung 138cm QE55Q60RATXXH 4104,81 Lei; la emag 3.39999 Lei
Compari de la 3 099,00 RON preturi actuale , daca plateau de doua ori diferenta?

Anul acesta nu mi.am luat nimic.Doresc succes tuturor

Lidia_2
Lidia_2

Lidia_2

User level
Nivel
1
160 / 750
puncte
Custom field 2
Lidia_2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!