anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ați reușit să cumpărați ceva de Black Friday?

teacher_
#StarMember
La eMag a început BF. Dintre oferte, un Samsung A10, telefoane Pocophone, Huawei P20 la super preturi. Ce ați cumparat până acum convenabil?
Și la ce vă așteptați din partea Orange?
74 Răspunsuri 74

Neaplicabil
La Altex este Black Friday de la inceputul lunii. 🙂 Eu unul mi-am luat acel Moto One Action de care vorbeam pe celalalt thread. Astept sa vina. Chestia asta cu o singura zi de Black Friday, cu toate ca inteleg ca teoretic ar trebui sa fie o singura zi (altfel s-ar numi Black November, nu Black Friday), nu mi se pare deloc ok. Creeaza stress aiurea, pentru toata lumea. Pentru cumparatori e aiurea ca stau cu grija sa nu le cumpere altcineva produsul dorit, si cu toate ca din cate stiu eu, la noi nu se calca in picioare sa intre in magazin, in continuare se fac cozi imense la ridicarea produselor. Pentru magazinele online e aiurea pentru ca exista risc mare sa le pice site-urile. Pentru firmele de curierat nu mai zic ca e innebunitor in perioada asta cu coletele, ceea ce inseamna si un timp mai mare de asteptare pentru clienti, si tot asa. Asa ca, personal, eu unul aplaud initiativa celor de la Altex si MediaGalaxy de a oferi Black Friday o perioada mult mai lunga de timp decat celelalte magazine, in detrimentul "acuratetii" numelui. Pentru ca nimanui nu-i pasa de nume. Tot ce vor sunt reducerile. In felul asta, oamenii cumpara linistiti, nu se mai fac cozi atat de lungi in magazin, produsele au timp sa fie readuse pe stoc si sa fie in continuare la reducere, curierii au timp sa-si mai traga sufletul intre doua colete, si oamenii sunt multumiti ca-si primesc produsul comandat intr-un timp relativ scurt. Cat despre asteptarile legate de Orange, well, daca ar putea sa vina cu ceva reduceri comparabile cu ceea ce ofera celelalte magazine, si mai ales, sa ofere posibilitatea de plata in rate pe cardul de credit, si evident, presupunand ca si au pe stoc produsul pe care as vrea sa-l cumpar, nu vad de ce nu l-as lua de la Orange.

Razvan
#StarMember
Anul acesta nu mi-am propus sa cumpăr nimic. Deja ma bucur, ca Huawei P30 pro a coborât prețul sub 3000 de lei de BF, ceea ce înseamnă că în perioada următoare, se va menține tendința de scădere în retail. Aștept și de la Orange oferte la telefoane, atât la abonament cât și la prețuri la liber și reduceri la abonamente de telefonie mai consistente.

teacher_
#StarMember
@arsradu, nu se pot compara preturile de BF la Altex cu cele de la eMag.... Chiar daca este o singura zi, P20 era coborât până la 1300 de lei, iar P30 pro la 2800. Eu mi-am luat o brățară fitness Huawei band 4 sports cu 180 de lei, și un ceas fossil pentru dame cu 200. Sunt produse reduse aiurea, le-am văzut și eu, dar dacă știi să vânezi, le iei pe cele mai reduse! Am incercat sa iau Samsung A10, era la 200 de lei, cu specificații drăguțe, dar la 2 minute după ce s-a dat drumul la site era epuizat 🙂

Neaplicabil
eu zic ca se pot compara. 🙂 Nu la P20, pentru ca, din cate vad eu, nu exista (sau nu mai exista) P20 la Altex. Dar ce zici de o comparatie pentru P20 Pro? Uite aici P20 Pro la Altex: https://altex.ro/telefon-huawei-p20-pro-128gb-6gb-ram-dual-sim-blue/cpd/SMTP20PRODSBL/ Si la emag: https://www.emag.ro/telefon-mobil-huawei-p20-pro-dual-sim-128gb-6gb-ram-4g-blue-51092epc/pd/DPB1FFBBM/?X-Search-Id=5511c76a40d5d47f97c9&X-Product-Id=4459233&X-Search-Page=1&X-Search-Position=0&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view P30 Pro este la acelasi pret (diferenta cativa bani intre ele) la ambele.

Razvan
#StarMember
Da, P20 pro, P20 lite sunt cam scumpe anul acesta, ma așteptăm să fie mai ieftine.

Neaplicabil
Mai e o chestie care m-a surprins (si nu tocmai intr-un mod placut) la emag. Si nu doar de Black Friday. Sunt produse pe care ei nu le au in stocul propriu, si atunci pe site o sa apara "vandut si livrat de firma X". Eh, de cele mai multe ori firma X are si ea un site propriu cu produsele alea. Si am avut surpriza sa gasesc exact acelasi produs mult mai ieftin daca il cumpar direct de la firma X, decat daca l-as lua prin Emag. Presupun ca isi adauga si ei ceva comision de "promovare" a firmei respective, si atunci probabil ca o parte din acel comision e platit de client.

Jay
Campion certificat
Am văzut si eu A10, nu stiu daca mai e pe stoc, eu am urmarit alte produse.. Un produs pentru mama si unul pentru mine.. Dar, a început bf la o ora nu tocmai ok, pentru ca eram pe drum si, în miscare trebuie să fiu atenta la drum, altfel mi se face rau.. Asa ca produsul pentru mama era stoc epuizat, cand am facut aroganța de a verifica totuși, in miscare :))), însă, l-am atacat repede pe cel pe care-l voiam eu :D... Intre timp mi-am revenit, probabil si pentru ca am prins totusi unul dintre produse :))))))... Era aproximativ 1900 lei acum cateva luni si 1100-1200 lei la reducere de 1-2 luni, cred, îl făcuse emag-ul 1000 lei de câteva zile și la bf a fost 650 lei.. la nici o jumătate de oră era stoc epuizat.. Cred ca am facut bine ca l-am urmărit.. Sper sa fie ok..

FaraUnID
Campion certificat
Nu mi-am luat si nu o sa-mi cumpar nimic de Black Fraier Day din simplul fapt ca am achizitionat produse la preturi mult mai bune in restul anului decat preturile practicate in aceasta perioada.

teacher_
#StarMember
@Jay, felicitări! Bine că te-ai mișcat. @arsradu, eu am grija sa selectez doar produse livrate de eMag, doar datorită transportului gratis.

iuiu88
Cunoscător
Nuu, caut reducere la un Casio G-shock is nu gasesc nimic 😞 O sa deschid un thread pe subiectul asta, sa ma ajutati si voi !

teacher_
#StarMember
@iuiu, este G Shock redus la eMag... Ai screen shot. Sa înțeleg că vrei sa fie mai ieftin?

Razvan
#StarMember
În general, produsele vândute de partenerii emag, pe market sunt mai scumpe. Asa cum a precizat arsradu, mai caut produsul respectiv și pe pagina magazinului propriu. Mulți nu cred ca vând pe emag, dar beneficiază de publicitate, astfel o parte din clienți merg apoi pe pagina proprie.

r3musgfx
Junior
Nu am cumpărat nimic momentan de black friday. Aștept ofertele Orange pentru telefoane. Sunt interesat de un Samsung Galaxy Note 10 plus să văd ce oferte au pentru el. Dar întrebarea este când se vor afișa ofertele de black friday ?

FaraUnID
Campion certificat
Tocmai ce am aruncat un ochi pe emag si vad ca un Huawei Mate 20 Lite este vandut la pretul de 999 lei (redus de la 1050 - intr-adevar o reducere fantastica) in timp ca Altex vindea prin vara acelasi model de telefon cu 849 lei si asta fara sa fie Black Friday. Si tot pe emag am vazut o apa de toaleta pentru barbati, care in orice alt magazin se vinde 140 lei, astazi de black friday, a fost redus la 170 lei de la 240 lei. Eu spun sa profitati de ocazie cat mai este pe stoc, nu de alta dar de saptamana viitoare se va vinde iar cu 140 lei si ratati oferta!