Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Ce înseamnă butonul wi-fi + din setările telefonului meu?Huawei P20

Celelalte mărci au asemenea butoane?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Salut! Cu ajutorul acelui buton, telefonul selectează ce e mai avantajos, fie o rețea wi-fi, fie (daca rețeaua wi-fi e slabă) te deconectează și rămâne pe datele mobile. Este ideala de folosit in roaming SEE. Te poate conecta la o rețea wi-fi buna, sau daca nu mai este disponibila, te conectează inapoi la datele mobile.

Wifi+ se referă la conectarea automată a unei rețele wifi memorate deja. Dacă faci trafic mare printr-o aplicație, telefonul selectează automat rețeaua care oferă cea mai bună conexiune, fie wireless, fie cea de date mobile. Butonul wifi+ este disponibil doar pe Huawei, la altele nu l-am întâlnit.

La conexiuni. Și de acolo se selectează tipul de conexiune. Toate smarfonurile au o ,,bifă" pe care o selectezi sau nu (ca un fel de buton).

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Wifi+ îți dă posibilitatea ca, atunci când telefonul întâlnește o rețea wireless salvată în memoria lui, să treci automat de pe conexiunea de date mobile, pe cea wifi, dacă ai bifat opțiunea trecerii automate. Din câte știu, doar telefoanele Huawei au această opțiune.

delfinas
delfinas

delfinas

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
delfinas

Ai dreptate, a fost disponibil. Eu am zis că e disponibil la cele care au. Acum, la cele care au emui 9.0.1 :) Hai că ne înțelegem cumva.

Samsung nu are acel buton wifi+ însă trecerea automata de pe date pe o rețea wifi cunoscută o face,totuși nu selectează cea mai buna conexiune,pur și simplu alege doar wifi,chiar daca acesta e mai slab decât datele.Huawei are multe chestii bune și inedite,poate ar trebui și Samsung sa se mai inspire din când în când de la el.

E vorba de acea bifă, care se realizează spre dreapta ( on) sau spre stânga ( off).

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

@teacher, pentru ca sunt telefoane disponibile la utilizatori cu Emui 5.0, de exemplu P9 lite mini, P8 și alte serii.
@firefly, intri pe butonul wifi din bara de sus, apeși pe el și apoi pe cele 3 puncte din dreapta și apare.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!