Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Orange Movie Go Unlimited update

Cand se face update la Movie Go Unlimited? Sunt aceleasi filme, pe care le-am cam vazut. Ceva noutati vor aparea?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut! Nu știu cine se ocupa de MovieGo Unlimited, dar sper și eu să se mai introducă ceva filme la secțiunea gratuit mai ales. :) Îmi plac și cele românești, dar parca as vedea și ceva străin mai nou.

Scrie feed-back către Orange, prin secțiunile de contact cunoscute, apel la 300, My Orange - chat Djingo, sau pe mail la serviciul.clienti@orange.com.

Am văzut și eu acum că sunt filme vechi, mediocre, care pot fi văzute doar pe bani... In condițiile in care se pot viziona gratis on-line ( Mr. magoo, de exemplu). De asemenea, majoritatea sunt Disney. Oare exista ceva înțelegere între Orange și Disney Romania?

Tind sa cred ca tine si de acordurile pe care le au cu furnizorii de continut, dar cel mai probabil pirateria din mediul digital deranjeaza cel mai mult.

Probabil s-a ajuns la concluzia ca nu se merita investitia in continut nou-nout cat timp orice productie care astazi are premiera mondiala, maine se poate viziona gratuit pe www.

Am avut si eu acces gratuit, gratie unei promotii, la intreg continutul platformei Movie Go Unimited si intr-adevar sunt filme extrem de vechi si pe care orice consumator le-a vazut si revazut cel putin de 2 - 3 ori.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!