Întrebare fară răspuns

Cum pot contacta online un consultant Orange?

cum pot intra (online) cu un consultant orange,sunt in perioada de gratie si nu pot suna? vreau sa incarc din creditul ramas. Am mai facut in trecut o asemenea incarcare de 2 euro dar acum nu mai gasesc casuta unde sa pot vorbi cu un consultant. Multumesc

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut! De asemenea, pe lângă ce a precizat @FaraUnID, ai la dispoziție adresa asta https://www.orange.ro/eContact/
In care poți cere ajutorul unui consultant.

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

Vezi ca la *100# ai opțiune cumpără valabilitate și apoi poți reactiva o opțiune cu creditul rămas.
Ai mai putea intra în My Orange, la secțiunea Djingo si ceri robotului sa îți facă legătură la un consultant.

S-a mai discutat subiectul de mai multe ori. Dar poți lua legătura prin Chat Djingo, din My Orange, secțiunea contact, la serviciul.clienti@orange.ro, etc. Succes!

Sau daca tot ești online, poți încărca direct din din My Orange, fara probleme, chiar dacă ești în perioada de gratie, cu orice opțiune dorești.

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

Bună ziua tuturor. Ca sa nu mai deschid alt topic, întreb aici: nu mai exista acel consultant online cu care te poți sfătui, cere o oferta, rezolva diverse probleme?? Știu de acel roboțel dar cu un consultant uman online poți rezolva mai multe.....

Ca sa nu mai deschid topic nou....

@Orange Saptamana aceasta am fost sunat zilnic de pe numarul de telefon 0374 747 400. Pare a fi un numar de centrala din departamentul de ofertare / comercial.

Problema este ca de fiecare data au sunat aproximativ in jurul aceleasi orei cand eu eram la munca si nu am putut raspunde la telefon. Puteti sa-mi spuneti in legatura cu ce era acel apel telefonic?

Multumesc anticipat!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!