Întrebare cu răspuns(uri)

Notificari din Comunitate despre intrebarile urmarite

Hello,

Numai mie mi se pare ca nu ma anunta comunitatea pe mail cand se posteaza ceva nou la una dintre intrebarile la care sunt "subscris"? Pentru ca initial am zis ca e un feature. Ca sa nu te spameze prea des. Dar pe parcurs incepe sa para bug. :)) Pentru ca de anuntat ma anunta. Dar numai cateodata si numai la unele raspunsuri. :))

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Notificarile acestea nu sunt in timp real, deoarece serverul de mail este setat sa nu trimita foarte multe mesaje intr-un timp extrem de scurt pentru ca acestea sa nu fie interpretate de serverele de mail gen Yahoo, Gmail, Hotmail ca fiind spam.

Astfel se ceeaza o coada de asteptate plus ca exista o durata de viata - ca sa ma exprim plastic - pentru fiecare email, iar daca mesajul nu este trimis in acel interval de timp este abandonat.

Desigur exista si posibilitatea ca unele email-uri sa se piarda pe drum din diferite motive tehnice.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (3)

100%

3 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 4 din 4

Ciudat... Eu am primit notificarile din topicul asta. Chiar imediat ce ai postat raspunsul. Si tot pe Yahoo am si eu. Nu cred ca problema e adresa de mail, sau providerul ei... De pe topicul asta tu nu ai primit notificari? Sau doar din topicurile noi nu ai primit?

De asemenea, topicurile noi sunt deschise de tine, sau esti doar participant in ele?

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

@arsradu: Nu am primit nici o notificare pe adresa utilizată înainte, deși au fost topicuri diferite (motiv pentru care am menționat că topicurile erau noi, adică nu au mai fost trimise notificări prealabile), nu am primit nici notificările recente pentru răspunsurile marcate cu ”solutie”, indiferent de inițiatorul topicului. Dar am revenit la ultima adresă de email (a treia) care era funcțională și acum totul e în parametri de funcționare până la ”surprize... surprize”.

Mda.... revenind la cea de-a 3-a adresă de email utilizată pe cont, totul a revenit la un oarecare ”normal”. Întradevăr, conform celor scrise anterior de @MihaelaC, se pare că în cazul unor mesaje multiple pe un topic, se va notifica doar un singur mesaj ”la un interval de 8ore/mesaj/topic”. Testat, observat, confirmat.
Și totuși, insist, reamintesc, și reiterez: De ce nu s-ar putea trimite un ”daily jurnal/list” cu topicurile și discuțiile care s-ar dori a fi urmărite de către un membru?????? AAAA, pardon.... doar atât poate platforma și sistemul actual. Păcat. Multă informație scrisă se pierde în filele istoriei glorioase, multă informație care pe unii ar interesa dar nu vor ajunge să o acceseze, multă informație și întrebări care se vor pierde printre răspunsuri fără să primească toate soluțiile posibile. Am înțeles, mă consolez (ne consolăm) cu ideea aceasta și personal voi reduce nivelul de adrenalină.”As good as it gets”.... vorba filmului cu Jack Nicholson.

Asa... Luam ca si caz concret acest topic: https://comunitate.orange.ro/questions/2708429-teapa-magazin-online

In topicul asta eu sunt doar repondent. Si momentan am primit o singura notificare, la un singur raspuns (primul de dupa al meu), dupa care nimic.

Inca nu au trecut cele 8h, dar presupun ca daca nu mai raspunde nimeni dupa acele 8h, nici n-o sa ma mai anunte de vreun mesaj primit intre timp, nu? Cu alte cuvinte, pentru mine, daca nu intru din nou pe thread, ultimul mesaj de pe topic va fi cel la care am primit notificare acum cateva ore.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Ohhhooo Radule, si dac-ai știi numai câte răspunsuri au apărut pe acel topic după mesajul tău.... surprize...surprize. Dar direct ne conformăm / și la coadă ne-aliniem / Din citit noi nu cedăm / Nou răspuns dacă vedem.

Pai am vazut... De-aia ma si gandeam. Ca daca dupa 8h nu mai raspunde nimeni, eu raman cu singurul raspuns de pe topicul ala, cu toate ca mai sunt inca multe postate intre timp. Da, mi se pare foarte mult 8h. Macar sa imi trimita dupa 8h toate mesajele pe care nu le-am vazut intre timp. Dar nu cred. :))

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Ok, cele 8h au trecut si am primit fix 2 notificari de pe thread-ul ala in total. Nu am primit niciun "sumar" cu raspunsurile postate in intervalul de 8h (nici nu ma asteptam sa primesc, pentru ca presupun ca nu e implementat sa faca asta).

Ideea e ca ambele notificari au fost cele corespunzatoare raspunsurilor imediat urmatoare alor mele. Si da, s-au primit si mai devreme de 8h. Mai exact, s-au primit imediat dupa ce am postat si eu.

Concluzia...? Daca ar trebui sa te anunte dupa 8h indiferent cate raspunsuri ai postat in intervalul asta, nu face asta. Din cate am putut eu sa vad, te anunta si mai devreme de 8h, dar numai daca scrii si tu ceva, si doar la raspunsul imediat urmator. Alfel spus, te anunta doar de raspunsurile postate imediat dupa ale tale.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!