anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Netflix nu va mai funcţiona pe anumite Smart TV-uri şi media playere

FaraUnID
Campion certificat
Netflix anunţă retragerea suportului pentru anumite modele de televizoare Samsung şi media playere Roku începând cu data de 1 decembrie 2019, citând probleme de compatibilitatea cu hardware-ul de generaţie mai veche folosit de aceste dispozitive.
În mod predictibil, vestea nu pică tocmai bine pentru utilizatorii Netflix obişnuiţi să acceseze serviciile platformei de video streaming direct din meniul Smart TV al televizoarelor Samsung, nevoiţi acum să achiziţioneze un dispozitiv de redare separat.
Restricţiile anunţate de Netflix vizează televizoare Samsung prevăzute cu funcţie smart TV, produse între anii 2010 şi 2011. Este vorba de serii care includ litera C sau D în numele de model, indiferent de mărimea ecranului sau regiunea unde au fost comercializate. De regulă, numele de model poate fi găsit inscripţionat pe spatele televizorului.
De asemenea, sunt lăsate fără acces în platforma Netflix şi media playerele Roku din seriile XD, SD, 2100X, 2050X şi 2000C. În plus, toate dispozitivele care nu suportă modul auto-play pentru redarea automată a următorului episod dintr-un titlu selectat pentru vizionare pierd accesul pe Netflix.
Sursa - https://www.go4it.ro/televizoare/netflix-nu-va-mai-functiona-pe-anumite-smart-tv-uri-samsung-si-media-playere-incepand-cu-1-decembrie-18551134/
Se stie faptul ca in oferta magazinului online Orange exista cateva modele de Smart TV-uri din gama Samsung https://www.orange.ro/magazin-online/televizoare?order=ASC&sort=Price&from=0&size=12&filter=Samsung4
@Orange Intrebare: Modele comercializate de catre voi sunt sau nu sunt afectate de aceasta decizie a Netflix?
1 Soluţie acceptată‚

Salut! Modelele comercializate de Orange Romania nu sunt afectate de aceasta decizie a Netflix. Furnizorul de continut va opri suportul pentru Smart TV-urile din seriile asociate anilor 2010 si 2011, C si D.

Vizualizare soluţie în postul original

15 Răspunsuri 15

Vio73
#StarMember
Mulțumesc frumos de atenționare, pentru că nu știam acest lucru.

Ascary
Campion certificat
Pe un Samsung Smart model 2011 Netflixul se vede foarte aiurea. Nu intra subtitrările in primul rand,setările de cont utilizator nu se salvează ,grafica e ciudata,iar interfața aplicației nu se deschide complet pe tot ecranul ci cam 3 sferturi. Am încetat să mai încerc să-l fac cumva să meargă iar la dezvoltatori nu am găsit sa iau o aplicație Netflix similară. In schimb pe un LG model 2018 Netflixul merge perfect,grafica frumoasa,nu am ce să-i reproșez. Nu știu dacă Orange comercializează modele chiar atât de vechi însă dacă o fac ar trebui să avertizeze potențialul cumpărător că aplicația Netflix nu funcționează bine pe aceste televizoare.

Anonim
Neaplicabil
Eu accesez Netflix pe un Smart TV Sony cu buton dedicat pe telecomandă pentru acest serviciu. Vă mărturisesc că funcționează foarte bine și aș recomanda tuturor să achiziționeze un Smart TV care are această facilitate (buton dedicat Netflix) pentru că vei fi sigur că respectivul produs are toate optimizările vizionării în condiții excelente și este acreditat de Netflix.

FaraUnID
Campion certificat
In articol este specificat clar Samsung si Roku, prin urmare TV-urile de la Sony nu vor fi afectate. In alta ordine de idei, degeaba ai buton dedicat Netflix pe telecomanda daca cei din urma considera faptul partea de hardware din tv-ul tau este invechita si retrag suportul pentru aceasta.

Anonim
Neaplicabil
Da, știu că nu sunt afectate TV-urile Sony. Până acum nu am auzit să retragă Netflix suportul pentru vreun model Sony. Era o recomandare pentru cei care își doresc un TV pentru vizionare Netflix fără probleme. 🙂

FaraUnID
Campion certificat
Tragi-comedia este data e faptul ca pe piata sunt Smart TV-uri si Smart Box-uri de la brand-uri mai putin populare in comparatie cu Samsung si Roku si care nu vor avea aceasta problema cu retragerea suportului.

Anonim
Neaplicabil
Corect! :) Când faci o achiziție și vrei neapărat să vezi Netflix, mai jos un link util: https://devices.netflix.com/en/

Romeo_
Senior certificat
O fi o metoda pt a creste vanzarea la televizoare Samsung si de inlocuire a celor mai vechi?gen vrei Netflix sa iti functioneze ca lumea?cumpara un tv mai nou si scapa de cel vechi ;)))

Jay
Campion certificat
Mi-ar plăcea sa am timp sa vad atatea filme, dar, momentan nu prea am cum.. asa ca, nu prea conteaza daca TV-ul meu este compatibil sau nu.. E bine de stiut ca, va trebui să iau in calcul mai multi factori, daca as avea timp si un astfel de abonament..

teacher_
#StarMember
Referitor la ce ai întrebat, cred că Smart tv-urile comercializate de Orange sunt mai noi de 2012, și nu cred că sunt afectate de decizia asta. Buna tactica asta de marketing cu modul auto-play... A prins bine! Cunosc persoane dependente deja de Netflix din cauza asta.

Vio73
#StarMember
Probabil că e vreo strategie ca să se mai schimbe și televizoarele!

Florin_D
Cunoscător certificat
Eu nu am inca probleme cu nici unul din televizoare mai ales Samsungul din dormitor intrucat este model 2016 parca! sa nu mai zic ca nici celelalte televizoare functioneaza perfect pe Netflix mai ales cel din bucatarie care este non smart, dar cariua i-am atasat un google chromecast 3 care functioneaza de minune! Pentru cei care in viitorul apropiat vor avea probleme cu noile modificari Netflix, va recomand un google chromecast 3 care este foarte ieftin (la momentul acestei publicari undeva la 170 Ron), dar cu putin noroc de Black Friday o sa fie si mai ieftin.

Razvan
#StarMember
Pai la whats app/Facebook nu se practica același lucru, ca să te îndemne să cumperi alt device, că nu îți mai funcționează aplicațiile favorite.

Florin_D
Cunoscător certificat
@Razvan, nu cred ca este acelas lucru... In primul rand nu cred ca exista cineva care sa stea pe facebook pe un smart tv desi imi amintesc ca exista pe anumite modele aplicatie de facebook. In al doilea rand daca imi amintesc Iphone are oarecum o astfel de strategie, daca nu mai faci update la telefon sau tableta si acestea raman prea in state cu actualizarile, anumite aplicatii nu mai functioneaza. Spre exemplu am un coleg care are un Ipad 2 sau 3 care nu a mai primit update-uri de ceva vreme, implicit la un momentdat desi avea facebook instalat, aplicatia nu i-a mai functionat si nici update nu a mai reusit sa-i faca. Imi povestea ca a incercat sa instaleze aplicatia si ii spunea ca aceasta nu ruleaza intrucat pe dispozitiv are o versiune de IOS mult prea veche. Nu stiu cat de exacte sunt informatiile dar sunt sigur ca multe aplicatii pe ios prea vechi nu mai functioneaza. Imi povestea colegul ca tableta functioneaza perfect dar nu o mai poate folosi decat la browsing prin Safari.