Întrebare cu răspuns(uri)

Cum pot solicita creditul inapoi pe prepay?

Salutare, ma puteti lamuri va rog daca exista posibilitatea de a solicita inapoi creditul pe o cartela prepay? Am incercat astazi sa imi incarc telefonul cu 1 euro credit dar am ales "Optiunea 1 Euro Credit" in loc de incarcare credit propriu-zis. Am scris un mesaj cu textul "CREDIT" la 321 dar am primit un mesaj inapoi conform caruia "Nu poti beneficia de acest serviciu." desi nu am apucat sa folosesc optiunea activata.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Salut! Opțiunea de 1 euro nu poate fi returnata, tocmai pentru că este opțiune. Daca era credit, puteai beneficia de returnarea banilor, daca trimiteai CREDIT la Nr 321 in primele 24 de ore de la încărcare, cu condiția să nu fi cheltuit nimic din resurse...

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată și doar dacă ești autentificat)

Nu (1)

Da (1)

50%

1 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

50% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Cred ca am inteles acum. In trecut am facut asta de mai multe ori din greseala din cauza interfetei aplicatiei MyOrange si eram curios daca mai am vreo sansa de a recupera banii sub forma de credit. Multumesc!

Datile trecute am incarcat cu optiuni de 5 euro parca dar nu am reusit niciodata sa primesc creditul inapoi, asa ca ramaneam pe optiunea respectivă. Stiam ca la Vodafone puteam sa fac asta dar intre timp mi-am dat seama ca la ei se activa automat o extraoptiune cand incarcai credit si de-asta puteai sa ceri suma inapoi.

Faci solicitare la 300 sau pe chat Orange și vei primi 1 euro din partea Orange România, chiar dacă ai încărcat, din greșeală, cu opțiune. Eu am primit 4 euro discount pe abonament că am încărcat din greșeală cu opțiune direct pe nr. prepay. Baftă!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!