Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

CAT S52, cel mai "elegant" telefon rezistent?

Am citit că se va lansa și în România acest telefon. La o primă vedere pare un telefon cu caracteristici mediocre, care nu are nevoie de husă de protecție, cu un design care nu este ieșit din comun, etc.
Detalii pe aici:
https://www.orange.ro/info/gadgets/article/2112845

Voi ce părere aveți? Mulțumesc!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Da,frumușel,micuț și robust. Merita o achiziție după buget. Faptul că nu mai trebuie sa achiziționezi o husa este un plus și o economie de bani.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Telefon mid-range, specificații bunicele, baterie cam slăbuța la un ecran cu diagonala de 5,7 inch și un procesor care nu pare sa rupă gura târgului, Mediatek. Sperăm sa aibă incluse și serviciile Volte/Vo-wifi la toți operatorii din țară.

Da,frumușel,micuț și robust. Merita o achiziție după buget. Faptul că nu mai trebuie sa achiziționezi o husa este un plus și o economie de bani.

Pe mine una ma intriga telefoanele noi, am explorat un pic Umidigi-ul, am aflat de telefon eco-friendly, si acum CAT ? Stiam ca cei de la CATerpillar fac bocanci rezistenti, de unde deduc ca si telefoanele lor ar trebui sa fie puternice, solide, dupa aspect facute pentru militari sau cei care practica sporturi extreme . Mi-as lua unul doar sa vad cat imi ia sa-l sparg - tind sa imi scap telefoanele, mult mai des si mai drastic decat as vrea :)) .

Cred ca au făcut telefonul asta special pentru mine :)) cea care își cumpără telefon și la nici o luna îl sparge. Cred ca da, este un telefon de munca foarte bun, adică de munca nu de birou, ca să se înțeleagă.

@firefly, soția scapă mai des telefonul pe jos și l-a dotat cu o husa rezistentă și care protejează la șocuri https://www.mobiledirect.ro/husa-huawei-p20-lite---nova-3...
Al meu a căzut de 2x pe ecran pe marmură și gresie, husa de origine și-a făcut treaba.

După cum zice și știrea, dacă torni betoane toată ziua, merita "doujde" milioane ca să ai cu ce sa bati și cuie dacă ai pierdut ciocanul. Altfel, nu ii vad rostul.

Am auzit și eu de telefoanele de la CAT, că sunt super rezistente și sunt făcute doar pentru asta, adică apeluri/mesaje și aplicații banale, fara funcții de gaming/video. Personal nu o sa îmi cumpăr așa ceva, dar am văzut că sunt firme de construcții care vor oferi așa ceva angajaților...

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!