anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

CAT S52, cel mai "elegant" telefon rezistent?

Vio73
#StarMember
Am citit că se va lansa și în România acest telefon. La o primă vedere pare un telefon cu caracteristici mediocre, care nu are nevoie de husă de protecție, cu un design care nu este ieșit din comun, etc.
Detalii pe aici:
https://www.orange.ro/info/gadgets/article/2112845
Voi ce părere aveți? Mulțumesc!
1 Soluţie acceptată‚

Ascary
Campion certificat
Da,frumușel,micuț și robust. Merita o achiziție după buget. Faptul că nu mai trebuie sa achiziționezi o husa este un plus și o economie de bani.

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

Razvan
#StarMember
Telefon mid-range, specificații bunicele, baterie cam slăbuța la un ecran cu diagonala de 5,7 inch și un procesor care nu pare sa rupă gura târgului, Mediatek. Sperăm sa aibă incluse și serviciile Volte/Vo-wifi la toți operatorii din țară.

Ascary
Campion certificat
Da,frumușel,micuț și robust. Merita o achiziție după buget. Faptul că nu mai trebuie sa achiziționezi o husa este un plus și o economie de bani.

iuiu88
Cunoscător
Pe mine una ma intriga telefoanele noi, am explorat un pic Umidigi-ul, am aflat de telefon eco-friendly, si acum CAT ? Stiam ca cei de la CATerpillar fac bocanci rezistenti, de unde deduc ca si telefoanele lor ar trebui sa fie puternice, solide, dupa aspect facute pentru militari sau cei care practica sporturi extreme . Mi-as lua unul doar sa vad cat imi ia sa-l sparg - tind sa imi scap telefoanele, mult mai des si mai drastic decat as vrea :)) .

Firefly
Cunoscător
Cred ca au făcut telefonul asta special pentru mine :)) cea care își cumpără telefon și la nici o luna îl sparge. Cred ca da, este un telefon de munca foarte bun, adică de munca nu de birou, ca să se înțeleagă.

Razvan
#StarMember
@firefly, soția scapă mai des telefonul pe jos și l-a dotat cu o husa rezistentă și care protejează la șocuri https://www.mobiledirect.ro/husa-huawei-p20-lite---nova-3e-hybrid-shell-red-cubz_iv2x2w2u2s2.html Al meu a căzut de 2x pe ecran pe marmură și gresie, husa de origine și-a făcut treaba.

TheSpecialist
Maestru
După cum zice și știrea, dacă torni betoane toată ziua, merita "doujde" milioane ca să ai cu ce sa bati și cuie dacă ai pierdut ciocanul. Altfel, nu ii vad rostul.

teacher_
#StarMember
Am auzit și eu de telefoanele de la CAT, că sunt super rezistente și sunt făcute doar pentru asta, adică apeluri/mesaje și aplicații banale, fara funcții de gaming/video. Personal nu o sa îmi cumpăr așa ceva, dar am văzut că sunt firme de construcții care vor oferi așa ceva angajaților...