Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

De ce am perioada scurtă la Deezer premium?

În data de 17 octombrie am activat opțiunea Deezer din My Orange pentru 3 luni de zile. Cu chiu, cu vai, cu ajutorul lui Orange Helper am reușit sa împerechea telefonul acum 2 zile. Deși am citit în comunitate, ca voi beneficia de 3 luni gratuite, în contul meu My Orange apare valabila pana la 25 noiembrie. Este cumva vreo eroare, sau atunci expira by default?, deși ma așteptam să am 3 luni. Mulțumesc anticipat!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Pe data de 25 noiembrie incepe perioada de facturare in cazul tau? Daca da, atunci este vorba de perioada de facturare, din acest motiv apare ca fiind valabila pana pe 25 noiembrie.

O sa observi ca dupa 25 noiembrie, o sa apara valabil pana la 25 decembrie.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Nu este eroare atât timp a mai rămas până la sfârșitul promoției.
Ai dreptate,în mod normal ar fi trebuit să ai și de acum de la activare 3 luni insa Orange a făcut această campanie doar pentru 3 luni. Cu cât timpul trece cu atât perioada de funcționare gratuita scade.

Aceeasi dilema am avut-o si eu. Initial am activat optiunea in iunie, dar de fapt nu mi se activase si nu beneficiasem de aceasta optiune. Ulterior am fost taxata. Am sunat la reclatii cu clientii si mi-au compensat costurile si au dezactivat optiunea.
La scurt timp am activat deezer gratuit pentru trei luni.
Se pare ca au fost ceva erori la activarea bonusului pentru 3 luni

Pe data de 25 noiembrie incepe perioada de facturare in cazul tau? Daca da, atunci este vorba de perioada de facturare, din acest motiv apare ca fiind valabila pana pe 25 noiembrie.

O sa observi ca dupa 25 noiembrie, o sa apara valabil pana la 25 decembrie.

O sa ai Deezerul valabil 3 luni ..
Avand in vedere ca tu ai activat-o pe 17, cred ca a fost procesata cu un mic delay, inregistrat pe 25 .
De unde deducem ca in fiecare 17, respectiv 25, a urmatoarelor 3 luni, tu o sa il ai activat . Daca in perioada Craciunului, nu ai cost suplimentar, atunci poti sa fii sigur ca lucrurile merg cum trebuie :D .

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!