Întrebare cu răspuns(uri)

La ce se referă noul serviciu Number Share?

Ieri, odată cu lansarea 5g-ului, a fost introdus și acest serviciu. Știți mai exact la ce se referă? Mulțumesc!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Serviciul Number share permite conectarea mai multor dispozitive pe același număr de telefon. Serviciul se poate activa pe maximum 4 dispozitive secundare - smartwatch, tableta sau chiar pe un al doilea smartphone.

Serviciul este destinat utilizării sale prin intermediul unui telefon mobil (dispozitivul principal) și al altor dispozitive (ex. smartwatch) drept dispozitive secundare. Atunci când un apel este efectuat sau un mesaj text este trimis de pe un dispozitiv secundar, destinatarului îi este afișat numărul principal.
Poti afla mai multe aici https://www.orange.ro/servicii/number-share/, inclusiv despre pasii de activare si compatibilitati.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (13)

Da (40)

75%

40 membri au votat cu DA

13 membri au votat cu NU

75% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 4 din 5

Ionuț, mulțumesc pt răspuns. Dacă tu ai acest serviciu, e adevărat că nu poți vedea pe ceas notificări de la mesaje normale și de la Whatsapp?

Dap, e adevărat! Din păcate nu poți primi mesaje și nici notificările de pe whats, dacă nu ai telefonul in zona , probabil ca pe viitor va funcționa! Deocamdată serviciul e la început! Au timp la dispoziție cei de la orange sa rezolve și problema asta !

Dacă nu ai telefonul în preajmă....?!
Adică, dacă ai telefonul pe lângă tine, poți primi aceste notificări de sms și Whatsapp?

Pai logic , dacă rămânea conexiunea prin Bluetooth cu ceasul sau wi fi Primești notificările !!!! Dacă ai setat notificările pe ceas!

Aha, nu înțelegeam.
Deci , atâta vreme cât ești cu telefonul aproape de tine, primești notificări sms sau Whatsapp.
Și momentan (dar rezolvabil în viitor) daca pleci de acasă fără telefon, nu primești notificări de sms sau Whatsapp. Poți în schimb să primești sau să efectuezi apeluri de voce.
Am înțeles bine?

@Bogdan, momentan serviciul Number Share este disponibil doar pentru persoane fizice și o anumită categorie de persoane juridice. Avem în lucru dezvoltarea lui pentru toti clienții business, dar nu putem confirma acum o dată fixă de implementare.
Dacă ai un abonament pe firmă și ești persoana de contact în relația cu Orange România, îți recomandăm să iei legătura cu colega sau colegul nostru care este persoana dedicată contului tău.

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Buna ziua,
Beneficiez de un Apple x si un ceas Apple watch SE cu funcția celular. Ma chinui de o săptămâna sa activez serviciul number share, chiar daca am un abonament persoana fizica primesc o eroare precum “numărul tău nu este eligibil pentru acest serviciu”
Reprezentanții orange mi au transmis ca atat telefonul cât si ceasul trebuiesc sa aibă funcția esim, in cazul meu doar ceasul beneficiază de aceasta funcție .
Rog suport

Cred ca cel care ți-a răspuns , este depășit de situație! Odată ce pe site ul orange, ți se spune ca, pentru a folosii Apple watch esim, ai nevoie de minim iPhone 6s, ce treaba are una cu alta ? Dar din păcate orange la capitolul reprezentanți lasă de dorit !

E uite ca eu, am ceas de la istyle, și funcționează serviciul perfect! Am mai auzit povestea asta ca trebuie sa fie de la orange ....

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!