Întrebare cu răspuns(uri)

La ce se referă noul serviciu Number Share?

Ieri, odată cu lansarea 5g-ului, a fost introdus și acest serviciu. Știți mai exact la ce se referă? Mulțumesc!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Number share permite conectarea a doua dispozitive,telefon și ceas inteligent pe același număr de telefon.
Conform definiției prezentate pe site-ul Orange " Serviciul Number Share reprezintă o funcționalitate care permite utilizarea aceluiași număr de telefon pe un dispozitiv principal și pe maximum 4 dispozitive secundare, cu limitările prezentate în cele de mai jos. Atunci când un apel este efectuat sau un mesaj text este trimis de pe un dispozitiv secundar, destinatarului îi este afișat numărul principal. Serviciul este destinat utilizării sale prin intermediul unui telefon mobil (dispozitivul principal) și al altor dispozitive (smartwatch) drept dispozitive secundare". Am citit mai multe aici:
https://www.orange.ro/servicii/number-share/

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (2)

Da (13)

87%

13 membri au votat cu DA

2 membri au votat cu NU

87% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Exact asta se va întâmpla, va ieși un update ori înainte ori după, nu se știe exact ,mie așa mi s a spus de la orange! mai devreme am aflat alta și mai buna într-un shop , îmi zicea fata de la orange ca nu se poate fără 5g sa funcționeze serviciul ! Dar după un update , da , va apărea și pe site-ul celor de la Apple, pentru ca deocamdată deși orange zice ca serviciul este funcțional, este doar scriptic , pentru ca Apple nu-i recunoaște încă ca și provider pentru watch !!!!!

De obicei la Apple, când pune o setare în telefon este disponibilă tuturor modelelor care le suportă, pe când ceilalți producători lansează servicii noi, doar pe ultimul răcnet de tehnologie.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

FEEDBACK-ul FINAL este POZITIV.

NUMBER SHARE de la Orange poate fi folosit cu ORICE APPLE WATCH COMPATIBIL (GPS + Cellular), ACHIZIȚIONAT de ORIUNDE în lume (atenție la China, totuși).
Trebuie doar sa faceți în prealabil update la iOS 13.3, respectiv la WatchOS 6.1.1, apoi urmați instrucțiunile de pe portalul Orange. Merge perfect. Limitări: nu merge SMS clasic, nici notificări WhatsApp. Tehnologia este încă tânăra.

MULȚUMESC ORANGE Romania pentru ca ai adus PRIMUL pe piața românească TEHNOLOGII AVANSATE, cum ar fi E-SIM și NUMBER SHARE.

Multumim de info si ma bucut ca totul e ok. Chiar daca nu dunt utilizator Apple e bine de stiut. Sa te bucuri de acest serviciu oferit de Orange.

Chiar ma bucur - în combinație cu căștile AirPods, Apple Watch-ul poate fi telefonul perfect, dacă vrei sa renunți o vreme la iPhone-ul din buzunar.
Mulțumesc, Ascary. Ai fost singurul care m-a îndrumat pe pista corecta pentru activarea acestui serviciu.

Salut. Pe Apple watch din US (gen 5) nu merge. Mi-am facut update si la telefon si la ceas la ultima versiune, mi-a aparut o notificare cum ca ar fi new data mobile plan profile available dar atat. Exista ceva instructiuni speciale pe portalul Orange pe care eu nu le-am vazut?

da, am fost acolo dar nu e foarte clar. Trebuie sa ai un cont my orange (am) si ar trebui sa poti administra serviciul din contul my orange (nu am gasit nimic acolo). :)

Dacă ai deja cont MyOrange, mergi in aplicația Watch de pe iPhone, la secțiunea Cellular și continui acolo până la activarea serviciului. Abonamentul trebuie sa fie pe persoană fizica.
Cu serviciul NUMBER SHARE de la ORANGE ROMANIA sunt compatibile cel puțin următoarele modele Apple Watch Series 5:

  • Model A2156 (40mm)
  • Model A2157 (44mm)
  • Ultimul este testat chiar de mine și funcționează.

Salutare, în legătură cu noul serviciu Number Share, sunt foarte confuz. Am sunat de 3 ori la 300 și am fost în 2 magazine Orange.... Am primit 5 răspunsuri diferite. La un magazin mi-au spus băieții că nu cunosc încă nimic despre acest subiect ( acum 2 zile), la alt magazin mi-au spus că doar Apple Watch 5 cumpărat de la ei merge. La telefon unul mi-a zis că merge orice model cu cellular de la Apple Watch, altul că el știe doar ce iphone este compatibil, etc.
În concluzie sunt mai năuc de cap.
Așa că aș dori dacă stie cineva urmatoarele:
1. Am un iphone 7, este compatibil cu esim number share?
2. Am un ceas apple watch 3 cellular adus de afară, este compatibil?
3. Din ce am citit pe aici, sunt limitări în acest serviciu? Adică nu poți vedea notificări sms și Whatsapp?! Se vor rezolva? Adică nu văd rostul de a avea această opțiune și să mă duc până la telefon să văd ce mesaj am primit.....?!
Mulțumesc!

Adrian_15
Adrian_15

Adrian_15

User level
Nivel
0
51 / 100
puncte
Custom field 2
Adrian_15

Da, pentru number share merge de la iPhone 6 in sus , Și merge și Apple watch cellular 3, și nu te lua după ei ca trebuie achiziționat de la orange, pentru ca eu am Apple watch 5 achiziționat din Franța și pot folosi serviciul pe el! Dacă ai abonamentul pe persoana juridică nu merge, deocamdată , doar abonament persoana fizica!

Ionuț, mulțumesc pt răspuns. Dacă tu ai acest serviciu, e adevărat că nu poți vedea pe ceas notificări de la mesaje normale și de la Whatsapp?

Adrian_15
Adrian_15

Adrian_15

User level
Nivel
0
51 / 100
puncte
Custom field 2
Adrian_15

Dap, e adevărat! Din păcate nu poți primi mesaje și nici notificările de pe whats, dacă nu ai telefonul in zona , probabil ca pe viitor va funcționa! Deocamdată serviciul e la început! Au timp la dispoziție cei de la orange sa rezolve și problema asta !

Dacă nu ai telefonul în preajmă....?!
Adică, dacă ai telefonul pe lângă tine, poți primi aceste notificări de sms și Whatsapp?

Adrian_15
Adrian_15

Adrian_15

User level
Nivel
0
51 / 100
puncte
Custom field 2
Adrian_15

Pai logic , dacă rămânea conexiunea prin Bluetooth cu ceasul sau wi fi Primești notificările !!!! Dacă ai setat notificările pe ceas!

Aha, nu înțelegeam.
Deci , atâta vreme cât ești cu telefonul aproape de tine, primești notificări sms sau Whatsapp.
Și momentan (dar rezolvabil în viitor) daca pleci de acasă fără telefon, nu primești notificări de sms sau Whatsapp. Poți în schimb să primești sau să efectuezi apeluri de voce.
Am înțeles bine?

Adrian_15
Adrian_15

Adrian_15

User level
Nivel
0
51 / 100
puncte
Custom field 2
Adrian_15

Mersi mult! O zi frumoasă!

Adrian_15
Adrian_15

Adrian_15

User level
Nivel
0
51 / 100
puncte
Custom field 2
Adrian_15

La Apple, lucrurile se rezolvă cam în 6 luni, trebuie certificată rețeaua pentru noile funcții disponibile pe gadgeturile lor.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

De ce nu exista serviciul si pentru persoane juridice? Cand va fi disponibil si pentru acest tip de abonati?

Bogdan_35
Bogdan_35

Bogdan_35

User level
Nivel
0
34 / 100
puncte
Custom field 2
Bogdan_35

@Bogdan, momentan serviciul Number Share este disponibil doar pentru persoane fizice și o anumită categorie de persoane juridice. Avem în lucru dezvoltarea lui pentru toti clienții business, dar nu putem confirma acum o dată fixă de implementare.
Dacă ai un abonament pe firmă și ești persoana de contact în relația cu Orange România, îți recomandăm să iei legătura cu colega sau colegul nostru care este persoana dedicată contului tău.

Multumesc!

Bogdan_35
Bogdan_35

Bogdan_35

User level
Nivel
0
34 / 100
puncte
Custom field 2
Bogdan_35

Buna ziua,
Beneficiez de un Apple x si un ceas Apple watch SE cu funcția celular. Ma chinui de o săptămâna sa activez serviciul number share, chiar daca am un abonament persoana fizica primesc o eroare precum “numărul tău nu este eligibil pentru acest serviciu”
Reprezentanții orange mi au transmis ca atat telefonul cât si ceasul trebuiesc sa aibă funcția esim, in cazul meu doar ceasul beneficiază de aceasta funcție .
Rog suport

Milanovici
Milanovici

Milanovici

User level
Nivel
0
64 / 100
puncte
Custom field 2
Milanovici

Cred ca cel care ți-a răspuns , este depășit de situație! Odată ce pe site ul orange, ți se spune ca, pentru a folosii Apple watch esim, ai nevoie de minim iPhone 6s, ce treaba are una cu alta ? Dar din păcate orange la capitolul reprezentanți lasă de dorit !

Sa nu mai spun ca mi-au spus ca atat telefonul cât si ceasul trebuie sa fie cumparate dintr un magazin Orange.

Milanovici
Milanovici

Milanovici

User level
Nivel
0
64 / 100
puncte
Custom field 2
Milanovici

E uite ca eu, am ceas de la istyle, și funcționează serviciul perfect! Am mai auzit povestea asta ca trebuie sa fie de la orange ....

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!