Întrebare cu răspuns(uri)

La ce se referă noul serviciu Number Share?

Ieri, odată cu lansarea 5g-ului, a fost introdus și acest serviciu. Știți mai exact la ce se referă? Mulțumesc!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Number share permite conectarea a doua dispozitive,telefon și ceas inteligent pe același număr de telefon.
Conform definiției prezentate pe site-ul Orange " Serviciul Number Share reprezintă o funcționalitate care permite utilizarea aceluiași număr de telefon pe un dispozitiv principal și pe maximum 4 dispozitive secundare, cu limitările prezentate în cele de mai jos. Atunci când un apel este efectuat sau un mesaj text este trimis de pe un dispozitiv secundar, destinatarului îi este afișat numărul principal. Serviciul este destinat utilizării sale prin intermediul unui telefon mobil (dispozitivul principal) și al altor dispozitive (smartwatch) drept dispozitive secundare". Am citit mai multe aici:
https://www.orange.ro/servicii/number-share/

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată și doar dacă ești autentificat)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Cu serviciul Number Share de la Orange poți folosi același număr pe smartphone-ul tău Samsung și pe smartwatch-ul compatibil.

Astfel, e mult mai simplu să efectuezi sau să primești apeluri și mesaje pe toate device-urile tale preferate. Atunci când apelezi sau trimiți un mesaj de pe un smartwatch, destinatarului îi este afișat numărul tău de telefon, setat ca număr principal, indiferent dacă ai sau nu smartphone-ul în apropiere.

Te invităm să testezi gratuit serviciul Number Share, timp de 24 luni.

După perioada de test, vei fi tarifat cu 2 €/ lună, TVA inclus, pentru fiecare ceas asociat.
https://www.orange.ro/servicii/number-share/

Acest serviciu number Share, Orange îl lansează în premieră în România alături de ceasul Samsung Galaxy Watch Active 2 LTE. Probabil același număr pe doua dispozitive, telefon/smartwatch, și e gratuit in primii doi ani. Deocamdată doar pe Samsung.

Oare acest Serviciu este dispobil doar cu 5G?

svetalex
svetalex

svetalex

User level
Nivel
2
1511 / 2000
puncte
Custom field 2
svetalex

Number Share-ul a fost creat pentru o sectiune aparte de utilizatori : cei care folosesc 5G-ul exclusiv si sunt adepti ai device-urilor Samsung - smartphone si smartwatch .

@iuiu de fapt number share functioneaza pe dispozitive cu android sau ios, in combinatia 1 telefon si pana la 5 smartwatchuri. actualmente din considerente comerciale orange a lansat cu samsung. va urma si apple.
detalii aici:
https://www.orange.ro/servicii/number-share/termeni-si-co...

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!