anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Aplicația Orange Telefon

svetalex
Senior certificat
Folosește careva aplicația Orange Telefon? O aveți instalată pe telefon? Ce părere aveți legat de această apicație? Ar trebui mai mult promovată?
Există alte aplicații similare?
Am descoperit-o de curând în Google Play și a am constatat că este o aplicație portocalie 🙂 (Orange). Personal am instalat-o pe telefonul copiilor, pentru că poate bloca apelurile nedorite sau cele de tip spam.
Din informațiile disponibile pe site-ul Orange https://www.orange.ro/aplicatii/orange-telefon/
Aplicația te ajută să ai control împotriva apelurilor nedorite:
Poți bloca apelurile nedorite sau cele de tip spam
Accesezi rapid numerele de urgență, când ai nevoie
Administrezi ușor contactele, numerele favorite sau tonurile de apel
Setezi ce apeluri importante ai de făcut într-o zi
Gestionezi ușor conferințele telefonice
7 Răspunsuri 7

Florin_D
Cunoscător certificat
La upc era o aplicatie de genul pe care o activai si puteai sa vorbesti la telefonul fix direct din aplicatia aceea si chiar cand te suna cineva pe fix, practic suna si aplicatia si chiar daca nu erai acasa vorbeai la telefonul fix. Singura conditie era sa ai internetul activ pe telefon

Neaplicabil
Da, o am instalata. Imi place ca are teme si acel feature de spam. Cool stuff.

Firefly
Cunoscător
Mulțumesc de pont, am sa o instalez și eu, de îndată ce copilul va avea telefon cred ca va fi foarte utila cu apelurile spam.

FaraUnID
Campion certificat
Exista aplicatii de mobile security sau mobile antivirus care includ aceste facilitati.

TheSpecialist
Maestru
Am avut-o și eu instalata o vreme pe telefon, dar am dat-o jos pt ca mergea cu intermitente, plus ca îmi schimba o parte din interfața Androidului și nu prea îmi plăcea. Dacă ar fi rezolvate bug-urile, cred ca ar fi o aplicație utila, mai ales pentru copii și bătrânii aceia care se păcălesc mereu când răspund la numere străine.

DanaSgu
Junior entuziast

Bună. Si eu am descarcat-o ieri, am crezut ca identifica numerele necunoscute, ca Truecaller sau Caller ID. E faina ca interfață, dar nu cred ca face multe. O mai țin puțin și revin la Truecaller. 

Spre diferenta de TrueCaller, Orange Phone (Telefon Orange) nu colecteaza si pune "la comun" numerele din agenda telefonica (stiu, cere acces la ea [din motive, sper, evidente: are nevoie sa stie daca numarul care apeleaza este in agenda sau nu]). Doar daca un utilizator raporteaza numarul si motiveaza ce anume este (telemarketing, reclame, etc).