Întrebare fară răspuns

Aplicația Orange Telefon

Folosește careva aplicația Orange Telefon? O aveți instalată pe telefon? Ce părere aveți legat de această apicație? Ar trebui mai mult promovată?
Există alte aplicații similare?
Am descoperit-o de curând în Google Play și a am constatat că este o aplicație portocalie :) (Orange). Personal am instalat-o pe telefonul copiilor, pentru că poate bloca apelurile nedorite sau cele de tip spam.
Din informațiile disponibile pe site-ul Orange https://www.orange.ro/aplicatii/orange-telefon/
Aplicația te ajută să ai control împotriva apelurilor nedorite:
Poți bloca apelurile nedorite sau cele de tip spam
Accesezi rapid numerele de urgență, când ai nevoie
Administrezi ușor contactele, numerele favorite sau tonurile de apel
Setezi ce apeluri importante ai de făcut într-o zi
Gestionezi ușor conferințele telefonice

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

La upc era o aplicatie de genul pe care o activai si puteai sa vorbesti la telefonul fix direct din aplicatia aceea si chiar cand te suna cineva pe fix, practic suna si aplicatia si chiar daca nu erai acasa vorbeai la telefonul fix. Singura conditie era sa ai internetul activ pe telefon

Mulțumesc de pont, am sa o instalez și eu, de îndată ce copilul va avea telefon cred ca va fi foarte utila cu apelurile spam.

Am avut-o și eu instalata o vreme pe telefon, dar am dat-o jos pt ca mergea cu intermitente, plus ca îmi schimba o parte din interfața Androidului și nu prea îmi plăcea.
Dacă ar fi rezolvate bug-urile, cred ca ar fi o aplicație utila, mai ales pentru copii și bătrânii aceia care se păcălesc mereu când răspund la numere străine.

The Special List
The Special List

The Special List

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
The Special List

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!