Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Concursul național SuperCoders 2019

Concursul național SuperCoders susținut de Orage se află anul acesta la a șasea ediție si este o competiție de animații create de copiii cu vârste între 10 și 14 ani.
Personal am aflat de această competiție dintr-o reclamă ce rula la începutului unui joc pe care îl am instalat pe telefon.
Ce părere aveți legat de acest concurs? Cunoașteți vreun copil care a participat/câștigat?
Personal mi-ar fi plăcut să fie mai mult promovat, atât în mediul online și în cât mai multe școli (în școala la care învață copiii mei nu a fost promovat).
O voi pune și pe fetița mea cea mare să se înscrie .
mai multe detalii găsiți pe site-ul Orange https://responsabilitate-sociala.orange.ro/educatie-digit...

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@Vio73 concursul se desfășoară în intervalul 28 octombrie - 25 noiembrie și este dotat cu premii.
Să ne spuneți cum au primit elevii dvs și dacă s-au înscris în acest concurs

Stiam ca se organizeaza cursuri din cand in cand in anumite orase, dar nu stiam ca este si concurs. Ai mei nu se incadreaza in intervalul de varsta pentru a participa.

Nu știam de concurs dar mi se pare o inițiativa foarte bună. Nu am copii asa mari, dar poate se vor desfășura și pe viitor, alte ediții.
Chiar o sa ma documentez umpic în ce consta, care sunt probele și chiar premiile . Și eu sunt curioasa de eventualii concurenți și părerile acestora.

Firefly
Firefly

Firefly

User level
Nivel
3
2180 / 5000
puncte
Custom field 2
Firefly

Din comunitate am aflat de SuperCoders si mi-a sarit in ochi, deoarece am un frate mai mic care e super pasionat de tehnologie si IT - si-a facut un laptop bun, functional, din 2 laptopuri stricate, singur, acasa . Insa limita de varsta a concursului e pana in 14 ani, el are 15 :( . As fi vrut ca limita de varsta sa fie mai extinsa, intre 9 - 17, pentru a oferi sansa mai multor copii .

iuiu88
iuiu88

iuiu88

User level
Nivel
2
1760 / 2000
puncte
Custom field 2
iuiu88

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!