Întrebare fară răspuns

Cum pot oferi internetul rămas dacă expiră opțiunea?

Cum pot oferi internetul rămas și expiră opțiunea??

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@Florian30, bine ai venit în Comunitate!
Te rugăm să ne oferi mai multe detalii legate de întrebarea ta astfel încât să primim răspunsuri concrete care să îi ajute și pe ceilalți în situația în care au întrebări asemănătoare.
Dacă te referi la oferta "Niciun giga nu se pierde", așa cum spunea și teacher_, această promoție a fost valabilă în perioada 4 septembrie – 4 noiembrie 2019. Mai multe detalii aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2078810-niciun-giga-pierde-oferta-prepay

@Florian30, sa stii ca si eu m-am intrebat de multe ori unde se duce internetul din optiune, dupa ce aceasta expira. Imi reincarc lunar cu 5euro la prepay si imi raman destul de multi GB de la luna la luna . Mi-ar placea ca internetul ramas sa se raporteze sau sa existe lunar o campanie ( ca si cea mai recenta, " Ofera internet scolilor " ) ca sa nu facem risipa . Asa as vedea ca lui Orange ii pasa atat de mine, cat si de romanii cu posibilitati mai putine . Btw, pacat ca s-a incheiat campania cu internet donat scolilor, ma asteptam sa fie non-stop, pentru totdeauna, nu vad niciun motiv pentru care s-ar termina, ci mai degraba vad o extindere a listei de scoli pt care putem dona .

Nu faci nici o risipă .E un serviciu pe care îl accesezi sau nu.
Nu merge vreo turbina undeva pentru netul din abonament.
Eu vă învăț altceva.
Eu consum în trei zile cei 38 giga pe HBO Go, si apoi trec pe wifi din ONT DIGI.
Nimic nu se pierde, și mi-s foarte mulțumit.
Am mai făcut o aroganță, am intrat în Steaua și mai vin și de acolo niște molecule de net.
Aseară a dat două goluri. Deci 200 plus 500 înseamnă 700. De MB.
E bine.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!