anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Cum pot oferi internetul rămas dacă expiră opțiunea?

Florian30
Începător
Cum pot oferi internetul rămas și expiră opțiunea??
10 Răspunsuri 10

teacher_
#StarMember
Acea promoție cu oferirea de internet școlilor a expirat ieri, deci nu mai este valabilă.

DanielaH
Moderator
@Florian30, bine ai venit în Comunitate! Te rugăm să ne oferi mai multe detalii legate de întrebarea ta astfel încât să primim răspunsuri concrete care să îi ajute și pe ceilalți în situația în care au întrebări asemănătoare. Dacă te referi la oferta "Niciun giga nu se pierde", așa cum spunea și teacher_, această promoție a fost valabilă în perioada 4 septembrie – 4 noiembrie 2019. Mai multe detalii aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2078810-niciun-giga-pierde-oferta-prepay

iuiu88
Cunoscător
@Florian30, sa stii ca si eu m-am intrebat de multe ori unde se duce internetul din optiune, dupa ce aceasta expira. Imi reincarc lunar cu 5euro la prepay si imi raman destul de multi GB de la luna la luna . Mi-ar placea ca internetul ramas sa se raporteze sau sa existe lunar o campanie ( ca si cea mai recenta, " Ofera internet scolilor " ) ca sa nu facem risipa . Asa as vedea ca lui Orange ii pasa atat de mine, cat si de romanii cu posibilitati mai putine . Btw, pacat ca s-a incheiat campania cu internet donat scolilor, ma asteptam sa fie non-stop, pentru totdeauna, nu vad niciun motiv pentru care s-ar termina, ci mai degraba vad o extindere a listei de scoli pt care putem dona .

Neaplicabil
Nu faci nici o risipă .E un serviciu pe care îl accesezi sau nu. Nu merge vreo turbina undeva pentru netul din abonament. Eu vă învăț altceva. Eu consum în trei zile cei 38 giga pe HBO Go, si apoi trec pe wifi din ONT DIGI. Nimic nu se pierde, și mi-s foarte mulțumit. Am mai făcut o aroganță, am intrat în Steaua și mai vin și de acolo niște molecule de net. Aseară a dat două goluri. Deci 200 plus 500 înseamnă 700. De MB. E bine.

teacher_
#StarMember
Sunt curios cat net s-a adunat la campanie....

Romil_61
Junior entuziast
@Noah și eu aș folosi internetul destul de repede, dar este destul de fluctuant semnalul de la 4-5 mbps la 5,5 - 6 mbps (media)-7-8-9 mbps... N-ai prea multe șanse să te uiți la vreun meci în direct, din cauza fluctuațiilor mari...Se întrerupe mereu transmisiunea... Și am peste 100 GB lunar...

Neaplicabil
Nu am probleme . Urmăresc vreo 5 seriale HBO Go episod cu episod, plus câteva videotruckbloguri ale băieților români de pe comunitate . Consum internet pe pâine zilnic . Plus o susținută activitate online pe forumuri românești și străine . Merge impecabil telefonul atât pe date cât și pe wireless .

DanielaH
Moderator
@teacher_ s-au adunat 299.000 GB oferiți de clienții PrePay (fiecare client a donat în medie de 2.2 ori). Astfel, 20 de școli au accesul îmbunătățit la Internet, iar 3200 de elevi se bucură chiar acum de Internet în clasă.

teacher_
#StarMember
Felicitări tuturor celor care au donat! Și bineînțeles Orange, pentru inițiativa.

Ascary
Campion certificat
In ce zona locuiești Noah ? Vroiam sa verific acoperirea ta.