Întrebare cu răspuns(uri)

Orange lansează astăzi rețeaua 5G în București, Iași și Cluj

În câteva ore va avea loc conferința de presă de lansare. Oare va avea loc în sediul Orange Skanska?

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Mai jos am sa postez un articol gasit acum cateva minute!

"Orange porneşte prima sa reţea din Europa bazată pe tehnologia 5G în România, operatorul francez fiind al treilea dintre cei patru din ţară care face un astfel de anunţ, după Vodafone şi Digi la sfârşitul verii. Compania va porni pentru început serviciile 5G în trei oraşe, urmând ca reţeaua să se extindă în timp. Primii care vor putea accesa internetul de mare viteză pe dispozitivele compatibile vor fi cei din Bucureşti, Cluj-Napoca şi Iaşi.
Oferta de servicii 5G va fi atractivă pentru utilizatori, aceasta promiţând trafic nelimitat de date cu viteze 5G de până la 1,2 Gbps, abonament Deezer gratuit (24 luni), Family HD TV Go, HD Voice Plus (pentru apeluri mai clare) şi funcţia „number share” între un smartphone şi un ceas inteligent cu eSIM (precum Galaxy Active 2 LTE). Abonamentul de bază cu toate aceste beneficii incluse va fi Orange Me Start 25, iar la acest abonament, compania propune şi o ofertă specială pentru dispozitive.
Samsung pare să fie partenerul de lansare al serviciilor 5G de la Orange, compania oferind pentru acest abonament telefonul Galaxy S10+ 5G la o ofertă promoţională în rate de 47 euro pe lună. Pentru încă 14 euro pe lună, poţi avea şi ceasul Galaxy Active 2 LTE, pe care poţi prelua apeluri chiar şi atunci când ceasul nu este în proximitate, folosind acelaşi număr de pe cartela SIM standard.
Cele două dispozitive, Galaxy S10+ 5G şi Galaxy Active 2 LTE vor fi disponibile exclusiv în reţeaua de magazine Orange şi pe magazinul online al companiei. Funcţia Number Share va fi disponiblă gratuit pentru primele 24 de luni, după care Orange va percepe o taxă de 2 euro lunară pentru fiecare dispozitiv asociat, fie că este un ceas sau o tabletă cu eSIM.
Cel mai probabil, serviciul „number share” va funcţiona şi între dispozitivele Apple, precum un iPhone şi un ceas Apple Watch LTE, chiar dacă Apple încă nu a lansat niciun dispozitiv cu 5G pe piaţă. Această capabilitate foloseşte reţeaua 4G pentru conectarea ceasului la reţeaua telecom."

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (4)

100%

4 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Sperăm ca licitația să aibă loc,cît mai mai repede posibil, pentru a rezolva problemele cît mai avantajos de ambele părți,iar noi clienți să dispunem de servici ireproșabile.

NUMBER SHARE PENTRU SAMSUNG GALAXY WATCH 46mm LTE VA RUGAM! 4G+ e suficient deocamdata, introduceti si deviceul acesta. E comod cand te duci la sala vara in tricou si pantaloni scurti sa lasi ,,caramida'' acasa si sa te bazezi numai pe ceas. Stima

Urmează să fie dat drumul la 5G și în Timișoara, deja au început să monteze antene 5G.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Îi aștept cu nerăbdare și în Pitești!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Nu cred că mai durează mult. Și Piteștiul a fost prioritar odată cu lansarea 4G-ului, bineînțeles după Orașele mai mari,București,Cluj,Timișoara,Iași. Cred că o să vina odată cu Brașovul,Constanta,Galați. O sa vedem :)

Părerea mea este că ar fi trebuit pornit deja pe Valea Prahovei, mai ales că în lunile următoare va fi plin de turiști pe acolo!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Da și eu știu că Valea Prahovei e prioritară,însă este posibil sa fi început lucrările și acolo mai demult. Ne trezim cu un anunț de lansare cat de curând.

Poate avem plăcuta surpriză să mai dea drumul și în alte zone curând.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Și eu, obligatoriu.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Anul acesta nu cred că o să se mai facă ceva cu rețeaua 5G.Poate anul viitor vor fi investiții mult mai mari însă asta rămîne de văzut. Dacă Orange va primi aprobările pentru mărirea rețelei, atunci o va face cu siguranță pentru a-și atrage cît mai mulți clienți.

@Gianni,
Am înțeles că se mai instalează antene și prin alte locuri, cum ar fi Timișoara, și s-ar putea să avem surprize plăcute să se mai întâmple și în alte locuri. Vom vedea!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Daca zici, Vio, ca se instalează antene la Timișoara probabil urmează partea de Vest, pentru G5. Surprizele vin pe parcurs . Poate avem surpriza să conecteze și Timișoara pînă la sfîrșitul acestui an la G5.

Am citit undeva! Sper să se și confirme. Pe de altă parte, știu că Orange tace și face.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

@Vio. Este în interesul lor si al clienților . Dacă vor să facă ceva nu trebuie să bată toba , face și merge înainte , altfel preiau alții ideea și Orange va avea pierderi destul de însemnate.

Nu știu dacă ar trebui să ne bucurăm atât de mult pentru 5G. Alții sunt mai circumspecți și pe bună dreptate, după cum putem vedea din linkul de mai jos.

https://the5gsummit.com/

5G deschide larg ușa pentru supravegherea fiecăruia dintre noi. Ca să nu mai spun de mulțimea de contestatari ai 5G pentru îmbolnăvirile pe care le generează 5G. Dacă viteza de download este de 10 ori mai mare decât la 4G (chiar de aproximativ 100 de ori mai mare decât la 4G-ul din comuna mea), tot de atâtea ori sunt și radiațiile 5G mai periculoase pentru sănătatea noastră. Prefer de mii de ori internetul prin fibră, celui prin 5G. Iertare și Doamne ajută tuturor !!!

Romil_61
Romil_61

Romil_61

User level
Nivel
1
127 / 750
puncte
Custom field 2
Romil_61

5g-ul emis prin frecvențele actuale este la fel de periculos ca și 3g -ul și 4g-ul. Deci avem posibilitatea să le folosim sau să spunem că ne radiem. Există ceva probleme și cu radiațiile acestea, dar ne afectează sănătatea și mâncarea nesănătoasă, poluarea, etc.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

https://www.globalresearch.ca/hidden-military-use-5g-technology/5697848

"In other words, the 5G commercial network, built and activated by private companies, will be used by the US armed forces at a much lower expenditure than that necessary if the network were to be set up with an exclusively military goal."

După cum poți observa Vio73 (și toți ceilalți) pericolul 5G nu vine doar de la radiații. Am dat un citat scurt din ceea ce se spune în linkul de mai sus pentru cei care nu au timp să citească tot articolul. Iertare și Doamne ajută tuturor !!!

Romil_61
Romil_61

Romil_61

User level
Nivel
1
127 / 750
puncte
Custom field 2
Romil_61

Cel mai mare pericol suntem noi oamenii care nu mai respectăm natura, nu ne mai respectăm nici pe noi , nu mai vedem nimic sau nu ne intereseaza. Am devenit pur și simplu niște roboți care acționează la comandă. Ne temem de radiațiile de la 5G dar nu ne uităm ce se întîmplă în jurul nostru, la ceea ce cumpărăm sau la munții de deșeuri pe care noi le creem fără să fim responsabili de nimic. Aceasta este numai o parte din ce se întîmplă și dacă nu vom lua măsuri imediate vom avea mult ma mult de suferit și în special copiii noștri

Au trecut doar cîteva săptămîni din noul an, cred că ar trebui să așteptăm șfîrșitul lunii ca să putem afla ceva. Să le dăm puțin timp de gîndire și vom afla cu siguranță intențiile pe care le au în acest an și sper să fie dintre cele mai bune.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!