Întrebare cu răspuns(uri)

Valoarea lunară maximă in euro a punctelor TY acumulate prin tranzacțiile OM

Salut prieteni, as vrea să știu câți bani pot sa fac lunar prin tranzacțiile făcute cu Orange Money? Care este bonificația maxima Orange Money?

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ca sa fim politicaly correct și sa însumam tot ce poate sa însemne bonificație maxima prin Orange Money ar trebui sa menționăm 2 aspecte :
1. Primești puncte Thank You însumând 40% din valoarea în euro a consumului facturat ( fără TVA), fata de 10% cât era pana acum, dacă adaugi la abonamentul de voce, oferta Orange Love și dacă folosești serviciul Orange Money pentru cel puțin un număr din contul tău de persoană fizică. Mai multe detalii și aici : https://www.orange.ro/orange-thank-you/?utm_source=facebo... As mai adaugă faptul ca punctele nu pot fi totuși mai multe de 50 pe luna și ca valoarea lor e dubla în online.
2. Primesti 10% din valoarea facturilor Orange sau a reincarcarilor Orange PrePay, echivalentul în lei, înapoi în contul Orange Money, dar și asa nu mai mult de 40 lei pe luna. Aceasta din urma promoție e valabila pana la finele anului, cu posibilitate de prelungire.

The Special List
The Special List

The Special List

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
The Special List

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (4)

Da (2)

33%

2 membri au votat cu DA

4 membri au votat cu NU

33% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

Exact ce am menționat mai sus, nu valorează dublu! In cazul tau da, valorează dublu pentru că ai vechime in retea dar pentru Ionel nu o sa valoreze dublu.
PS: vezi povestea de mai sus.

Dar aici nu e vorba de Ionel, e vorba de Ascary, care are o vechime considerabila în rețea. Omul a întrebat "cati bani pot sa fac" nu "cati bani se pot face", adică se iau în calcul variantele optime (vechime, abonamente, Orange Money, etc). Când întrebi cât consuma o mașină te uiți întâi la datele furnizate de firma care o vinde (date valabile la o viteza medie de atât, cu un șofer de greutate atât, și tot asa), nu te uiți la Ionel care transporta cartofi la deal cu mașina făcută avion și turata la maxim.
E vorba de maximul posibil, dacă îndeplinești toate condițiile campaniilor, ceea ce e cazul lui Ascary, al meu și al multora dintre noi.
Daca vine cineva care are abonament de 2 ani, fără pachetul Love, fără sa utilizeze Orange Money, cu siguranță nu va atinge o asemenea performanta de colectare a bonusurilor.

The Special List
The Special List

The Special List

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
The Special List

@The Special List, atunci @Ascary trebuia să precizeze vechimea lui în rețea, in întrebare, pentru a se elimina dubiile. Pentru că noi nu avem de unde să știm cât de vechi este in rețea!

@teacher, până la 10 euro in magazinul online ție ce îți sugerează? Adică, poți sa strângi lunar o sumă cuprinsă între 5 și 10 euro, funcție de vechimea în rețea, nu scrie nimeni ca trebuie să fie date exacte.

@teacher_ vocea ta a fost auzita! Acum pt toată lumea, punctele TY valorează 50% în online, indiferent de vechime!

The Special List
The Special List

The Special List

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
The Special List

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!