Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Telekom ofera la prelungire reducere de 80% la telefon?

Am auzit ca cei de la Telekom ofera la prelungire de contract, pentru cei cu vechime, reducere de 80% la orice telefon. Orange din pacate nu dau astfel de reduceri nici pentru cei cu peste 15 ani vechime!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 3

Cred ca "la pomul laudat nu trebuie sa mergi cu sacul" si, ar fi bine sa citesti toate condițiile înainte de a intra in horă, pentru ca reclama e sufletul comerțului.. Eu am portat un abonament de la vodafone la digi pentru ca voiam să renunt la rețea, dar, nu eram hotărâtă daca păstrez numărul sau nu.. la digi, la un abonament de 3€ si un telefon lenovo 1000 gratis, internetul nelimitat mergea foarte foarte greu si, din cauza semnalului, mesajele se trimiteau cu intarziere, mai bine mergea cartela de Orange, în același telefon, era dual sim.. Acel număr l-am portat acum mai bine de un an si jumatate la Orange.. si, cred ca am iesit destul de bine, prelungind in acelasi timp si celelalte 3 abonamente pe care le am pe numele meu.. Ca idee, cumpărasem un telefon cu aproximativ 9 luni înainte de la emag cu 1200 lei si, acelasi model, l-am luat la un sfert din pret, de la Orange, la momentul portarii+prelungirii abonamentelor vechi.. Este un exemplu, ca si la Orange se poate.. doar ca, e normal sa conteze mai multe aspecte.. nu pot fi tratati toti clientii cu aceleasi beneficii, indiferent de vechime si număr de abonamente..

Telekom oferă și luna de pe cer în disperare de cauză. Din păcate, situație lor financiară este una care îi face să vină cu tot felul de lucruri, care mai de care mai ieșite din comun.

Daca operatorul ofera o reducere de 80% la un terminal al carui pret de retail (adica de raft) este de 2000 lei, asta nu inseamna ca operatorul achizitioneaza acel produs tot cu 2000 lei si ca va iesi in pierdere.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Daca e reală oferta, e un fel de cântec de lebădă, fac curățenie în depozite, ca să aibă un portofoliu mai baban când vor fi preluați.

@Alex86 nu mai lansa zvonuri daca nu esti sigur de informatie. Nicio firma de telefonie nu ar face reduceri atat de mari, doar de dragul de a pastra clientii in reteaua lor.
Lasa-ne si noua un link sa citim informatia spusa de tine.
Asa si eu pot spune ca Orange imi ofera gratuit abonamentul si mi-a dat cadou si Samsung Note 10+. Tu m-ai crede? :))

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

@Miha Z Am spus asa..."Am auzit ca....." nu am spus ca am citit, ca am primit, ca mi s-a dat, ci doar am deschis un topik pe o informatie pe care am primit-o tocmai de la un fost angajat orange. Acum e posibil sa fi fost vorba despre un abonament mai mare sau un client cu o vechime foarte mare sau cu un pachet mai mare de servicii etc.

Treaba este că deși nu ai verificat informația ai acuzat Orange că nu oferă și el același beneficiu nici măcar la abonații cu 15 ani vechime :)

@Alex86 din titlul tau "Telekom ofera la prelungire reducere de 80% la telefon. Orange din pacate nu dau astfel de reduceri!" dadeai de inteles ca esti sigur de ceea ce transmiti.
Poate fi vorba de abonamente mari peste 20 Euro unde practic in mare parte, preturile mobilelor se regasesc incluse in ele.
Dar acelasi lucru il gasesti si la Orange. Multi ani si eu am avut abonamente de 30 Euro si-mi luam gratis sau cu o mica diferenta de bani mobilele noi aparute.

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Eu am fost client Telekom timp de12 ani; tot la 3luni îmi venea factura mărită; cînd aveam vreun deranjament veneau după 3-4zile; m-au supărat și am reziliat contractul cu ei; chestia cu reducerile nu mă încîntă asta e doar fantezie.

Telekom e varză la toate capitolele așa că reducerea aia, dacă există, e o palidă consolare pentru miile de draci pe care ți le face ulterior .

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2616 / 5000
puncte
Custom field 2

Eu am renunțat la servicele Telekom după 12ani pentru că cei care trebuiau să vină la intervenție veneau după 2-3zile pe motiv că au multe intervenți și nu mai fac față.

Întâmplător am stat zilele trecute langa un magazin Telekom, și nu am văzut nimic ieșit din comun .. era doar o "ofertă" la portare prin care se oferă minute nelimitate, nelimitat și un număr de minute naționale, și un "smartphone".... Nimic despre nici o reducere.

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

După părerea mea aceste reduceri au un anumit scop de a-și atrage cît mai mulți clienți . Problema este ca telefonul poate îl iei cu reducere ,dar abonamentul ce cost are?.După ce închei contractul nu mai poți renunța la el 24 luni și ești clientul lor ,după aceia au ei grijă să-și recupereze costurile.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!