Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Telekom ofera la prelungire reducere de 80% la telefon?

Am auzit ca cei de la Telekom ofera la prelungire de contract, pentru cei cu vechime, reducere de 80% la orice telefon. Orange din pacate nu dau astfel de reduceri nici pentru cei cu peste 15 ani vechime!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 3

La Orange, la contractarea unui pachet Love ai un bonus de 10 euro pentru fiecare an vechime in retea. La 15 ani vechime beneficiezi de un voucher de 150 euro.

La Telekom s-a instalat disperarea si din acest motiv vin cu oferte disperate ca doar, doar mai agata cate un client care sa incline putin balanta in favoarea lor in procesul de vanzare a companiei. Din propria experieta pot sa-ti spun ca in momentul in care am solicitat o oferta de retentie de la ei pentru pachet cu 3 servicii, am primit fix oferta standard si nimic in plus.

In anii trecuti, tot cei de la Telekom, au avut de BF o oferta prin care la incheierea unui contract nou sau prelungirea unui contract deja existent dar iesit din perioada minima contractuala de 3 servicii ofereau un voucher de 300 lei valabil pe clickshop, iar pentru un abonament cu 4 servicii valoarea voucher-ului era de 400 lei.

Fiind iesit din perioada minima contractuala am solicitat si eu oferta publica asa cum aparea la ei pe site. Raspunsul lor "Nu puteti beneficia de acea oferta". Cu toate ca ma repet, nu am solicitat nimic personalizat, am vrut strict oferta publica standard asa cum aparea la ei pe site.

Eu unul sunt satul de amatorismul celor de la Telekom.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Da, stiu ca au mai mult oferte pentru cei care incheie abonamente noi, ceea ce e putin ciudat, eu unul as fideliza pe cei care deja au contract cu compania. Insa e interesant daca ar aplica acea reducere si la telefoanele de top :). Eu la orange am 3 abonamente unul de 18 ani, unul de 9 si unul de 2, iar la Telekom am Fix/Internet/Cablu de vreo peste 15 ani( fix de peste 30).

@Alex86, cred că dacă suni la retenții înainte cu 3 luni sa expire perioada contractuală poți obține o reducere la valoarea abonamentului, sau o oferta buna pentru prelungire.

Nu vă spun că am sunat și eu la Telekom să vedem ce oferta de internet au,mai precis aceea Smart wifi. Știți cum mi-a dat cu flit consultanta? In doi timpi și trei mișcări: "ne pare rău dar în zona dmv (Arges) nu va putem oferi nimic deocamdată,fiindcă Smart wifi este în teste doar în câteva localități iar internet prin cablu de cupru nu se poate fiindcă nu mai sunt alocari" Punct și la revedere. Nu vă luați după reclamele Telekom,nu tot ce zboară se mănâncă :)

85% din valoarea unui telefon este enorm de mult.. daca se vand 1000 de terminale cu 80-85% reducere, de unde își scot costurile, fie și pentru telefoane mai vechi..? Probabil cineva a cumpărat din magazin la o astfel de "oferta" cu o reducere foarte mare, in anumite condiții...! Ar duce la faliment o astfel de politică, și nici nu e prea normal, pentru că e un produs/serviciu care costă și care trebuie platit.

Anul trecut cand am reziliat contractul cu Telekom nu mi-au oferit nimic sa ma retina nici macar sa-mi reduca valoarea abonamentului care era de doua ori mai mare decat la concurenta si la toti consultantii la care am apelat au spus ca n-au mai vazut asemenea abonament dar nu se se poate reduce , am avut fix , net prin fix ,mobil si televiziune prin satelit , la cea mai mica adiere nu mai mergea televiziunea , singura lor atractie este asta cu terminale reduse sau gratuite sa te prinda in plasa , dupa care scapa cine poate

Nici eu nu cred așa ceva. Vorbim de o firma de telefonie și nu o societate de binefacere. Mare atenție la oferta! A se citi și înțelege foarte bine. Ca și colegii mei, știu ca Telekom făcea reclama la ceva și in magazin era altceva. Ma refer la abonamentele de cinci euro, liber de contract. Cei de la magazine spuneau ca e vorba de reclama, ei nu au așa o oferta.

Singura oferta reala de care știu de la Telekom este acel abonament la vreo 28 lei, liber de contract cu internet nelimitat și minute nelimitate. Trebuie păstrat abonamentul minim o luna. Acum, cât de bine merge netul la ei, nu as putea sa spun.

La mine la țară noroc cu internetul, că semnal nu este deloc. :) Doar Vodafone și Orange au semnal rezonabil, Telekom nu prea are semnal. Poate au anumite categorii de clienți către care se adresează cu acele oferte...

Interesant dar depinde și la ce telefoane există această reducere.
La telefoane premium? La cele de mijloc? La ce branduri?
Era bine dacă se oferea și un link.

Da, Alex, dar nu te-ai întrebat care este valoarea abonamentului pentru care se face reducerea? Îți spun eu ca peste 20€. E tot spre câștigul lor, sa stii. Totuși, as vrea sa citesc asta, dar nu găsesc. Ajuta-ne cu in link!

Laura.cio
Laura.cio

Laura.cio

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Laura.cio

Da, e posibil sa fie asa, dar si Orange ca sa pot primi la oferta un telefon trebuie sa schimb abonamentul meu de la 11 la 19 :)), si am intrebat ca imi dau in plus de 2 ori nelimiat sau ce anume? Au zis ca doar la abonamente mai mari pot primi telefon la oferta , doar la abonamente mari pot cumpara in rate.Practic nimic nu e redus difera forma prin care platesti.In fond tot cei cu cartela sunt mai avantajati.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!