Întrebare fară răspuns

Telekom ofera la prelungire reducere de 80% la telefon?

Am auzit ca cei de la Telekom ofera la prelungire de contract, pentru cei cu vechime, reducere de 80% la orice telefon. Orange din pacate nu dau astfel de reduceri nici pentru cei cu peste 15 ani vechime!

Alex86
Alex86

Alex86

User level
Nivel
1
462 / 750
puncte
Custom field 2
Alex86
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

La Orange, la contractarea unui pachet Love ai un bonus de 10 euro pentru fiecare an vechime in retea. La 15 ani vechime beneficiezi de un voucher de 150 euro.

La Telekom s-a instalat disperarea si din acest motiv vin cu oferte disperate ca doar, doar mai agata cate un client care sa incline putin balanta in favoarea lor in procesul de vanzare a companiei. Din propria experieta pot sa-ti spun ca in momentul in care am solicitat o oferta de retentie de la ei pentru pachet cu 3 servicii, am primit fix oferta standard si nimic in plus.

In anii trecuti, tot cei de la Telekom, au avut de BF o oferta prin care la incheierea unui contract nou sau prelungirea unui contract deja existent dar iesit din perioada minima contractuala de 3 servicii ofereau un voucher de 300 lei valabil pe clickshop, iar pentru un abonament cu 4 servicii valoarea voucher-ului era de 400 lei.

Fiind iesit din perioada minima contractuala am solicitat si eu oferta publica asa cum aparea la ei pe site. Raspunsul lor "Nu puteti beneficia de acea oferta". Cu toate ca ma repet, nu am solicitat nimic personalizat, am vrut strict oferta publica standard asa cum aparea la ei pe site.

Eu unul sunt satul de amatorismul celor de la Telekom.

Da, stiu ca au mai mult oferte pentru cei care incheie abonamente noi, ceea ce e putin ciudat, eu unul as fideliza pe cei care deja au contract cu compania. Insa e interesant daca ar aplica acea reducere si la telefoanele de top :). Eu la orange am 3 abonamente unul de 18 ani, unul de 9 si unul de 2, iar la Telekom am Fix/Internet/Cablu de vreo peste 15 ani( fix de peste 30).

Alex86
Alex86

Alex86

User level
Nivel
1
462 / 750
puncte
Custom field 2
Alex86

Sunt și eu curios de o astfel de reducere, mi-aș face un abonament doar sa obțin terminalul.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

@Alex86, cred că dacă suni la retenții înainte cu 3 luni sa expire perioada contractuală poți obține o reducere la valoarea abonamentului, sau o oferta buna pentru prelungire.

Nu vă spun că am sunat și eu la Telekom să vedem ce oferta de internet au,mai precis aceea Smart wifi. Știți cum mi-a dat cu flit consultanta? In doi timpi și trei mișcări: "ne pare rău dar în zona dmv (Arges) nu va putem oferi nimic deocamdată,fiindcă Smart wifi este în teste doar în câteva localități iar internet prin cablu de cupru nu se poate fiindcă nu mai sunt alocari" Punct și la revedere. Nu vă luați după reclamele Telekom,nu tot ce zboară se mănâncă :)

85% din valoarea unui telefon este enorm de mult.. daca se vand 1000 de terminale cu 80-85% reducere, de unde își scot costurile, fie și pentru telefoane mai vechi..? Probabil cineva a cumpărat din magazin la o astfel de "oferta" cu o reducere foarte mare, in anumite condiții...! Ar duce la faliment o astfel de politică, și nici nu e prea normal, pentru că e un produs/serviciu care costă și care trebuie platit.

Anul trecut cand am reziliat contractul cu Telekom nu mi-au oferit nimic sa ma retina nici macar sa-mi reduca valoarea abonamentului care era de doua ori mai mare decat la concurenta si la toti consultantii la care am apelat au spus ca n-au mai vazut asemenea abonament dar nu se se poate reduce , am avut fix , net prin fix ,mobil si televiziune prin satelit , la cea mai mica adiere nu mai mergea televiziunea , singura lor atractie este asta cu terminale reduse sau gratuite sa te prinda in plasa , dupa care scapa cine poate

Nici eu nu cred așa ceva. Vorbim de o firma de telefonie și nu o societate de binefacere. Mare atenție la oferta! A se citi și înțelege foarte bine. Ca și colegii mei, știu ca Telekom făcea reclama la ceva și in magazin era altceva. Ma refer la abonamentele de cinci euro, liber de contract. Cei de la magazine spuneau ca e vorba de reclama, ei nu au așa o oferta.

Singura oferta reala de care știu de la Telekom este acel abonament la vreo 28 lei, liber de contract cu internet nelimitat și minute nelimitate. Trebuie păstrat abonamentul minim o luna. Acum, cât de bine merge netul la ei, nu as putea sa spun.

În unele zone din țară, bate de departe rețeaua Orange, mai ales ca în zona rurală au pus la greu CA, B3+B20.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

La mine la țară noroc cu internetul, că semnal nu este deloc. :) Doar Vodafone și Orange au semnal rezonabil, Telekom nu prea are semnal. Poate au anumite categorii de clienți către care se adresează cu acele oferte...

Interesant dar depinde și la ce telefoane există această reducere.
La telefoane premium? La cele de mijloc? La ce branduri?
Era bine dacă se oferea și un link.

Da, Alex, dar nu te-ai întrebat care este valoarea abonamentului pentru care se face reducerea? Îți spun eu ca peste 20€. E tot spre câștigul lor, sa stii. Totuși, as vrea sa citesc asta, dar nu găsesc. Ajuta-ne cu in link!

Da, e posibil sa fie asa, dar si Orange ca sa pot primi la oferta un telefon trebuie sa schimb abonamentul meu de la 11 la 19 :)), si am intrebat ca imi dau in plus de 2 ori nelimiat sau ce anume? Au zis ca doar la abonamente mai mari pot primi telefon la oferta , doar la abonamente mari pot cumpara in rate.Practic nimic nu e redus difera forma prin care platesti.In fond tot cei cu cartela sunt mai avantajati.

Alex86
Alex86

Alex86

User level
Nivel
1
462 / 750
puncte
Custom field 2
Alex86

Cred ca "la pomul laudat nu trebuie sa mergi cu sacul" si, ar fi bine sa citesti toate condițiile înainte de a intra in horă, pentru ca reclama e sufletul comerțului.. Eu am portat un abonament de la vodafone la digi pentru ca voiam să renunt la rețea, dar, nu eram hotărâtă daca păstrez numărul sau nu.. la digi, la un abonament de 3€ si un telefon lenovo 1000 gratis, internetul nelimitat mergea foarte foarte greu si, din cauza semnalului, mesajele se trimiteau cu intarziere, mai bine mergea cartela de Orange, în același telefon, era dual sim.. Acel număr l-am portat acum mai bine de un an si jumatate la Orange.. si, cred ca am iesit destul de bine, prelungind in acelasi timp si celelalte 3 abonamente pe care le am pe numele meu.. Ca idee, cumpărasem un telefon cu aproximativ 9 luni înainte de la emag cu 1200 lei si, acelasi model, l-am luat la un sfert din pret, de la Orange, la momentul portarii+prelungirii abonamentelor vechi.. Este un exemplu, ca si la Orange se poate.. doar ca, e normal sa conteze mai multe aspecte.. nu pot fi tratati toti clientii cu aceleasi beneficii, indiferent de vechime si număr de abonamente..

Telekom oferă și luna de pe cer în disperare de cauză. Din păcate, situație lor financiară este una care îi face să vină cu tot felul de lucruri, care mai de care mai ieșite din comun.

Daca operatorul ofera o reducere de 80% la un terminal al carui pret de retail (adica de raft) este de 2000 lei, asta nu inseamna ca operatorul achizitioneaza acel produs tot cu 2000 lei si ca va iesi in pierdere.

Daca e reală oferta, e un fel de cântec de lebădă, fac curățenie în depozite, ca să aibă un portofoliu mai baban când vor fi preluați.

@Alex86 nu mai lansa zvonuri daca nu esti sigur de informatie. Nicio firma de telefonie nu ar face reduceri atat de mari, doar de dragul de a pastra clientii in reteaua lor.
Lasa-ne si noua un link sa citim informatia spusa de tine.
Asa si eu pot spune ca Orange imi ofera gratuit abonamentul si mi-a dat cadou si Samsung Note 10+. Tu m-ai crede? :))

@Miha Z Am spus asa..."Am auzit ca....." nu am spus ca am citit, ca am primit, ca mi s-a dat, ci doar am deschis un topik pe o informatie pe care am primit-o tocmai de la un fost angajat orange. Acum e posibil sa fi fost vorba despre un abonament mai mare sau un client cu o vechime foarte mare sau cu un pachet mai mare de servicii etc.

Alex86
Alex86

Alex86

User level
Nivel
1
462 / 750
puncte
Custom field 2
Alex86

Treaba este că deși nu ai verificat informația ai acuzat Orange că nu oferă și el același beneficiu nici măcar la abonații cu 15 ani vechime :)

@Alex86 din titlul tau "Telekom ofera la prelungire reducere de 80% la telefon. Orange din pacate nu dau astfel de reduceri!" dadeai de inteles ca esti sigur de ceea ce transmiti.
Poate fi vorba de abonamente mari peste 20 Euro unde practic in mare parte, preturile mobilelor se regasesc incluse in ele.
Dar acelasi lucru il gasesti si la Orange. Multi ani si eu am avut abonamente de 30 Euro si-mi luam gratis sau cu o mica diferenta de bani mobilele noi aparute.

Eu am fost client Telekom timp de12 ani; tot la 3luni îmi venea factura mărită; cînd aveam vreun deranjament veneau după 3-4zile; m-au supărat și am reziliat contractul cu ei; chestia cu reducerile nu mă încîntă asta e doar fantezie.

Telekom e varză la toate capitolele așa că reducerea aia, dacă există, e o palidă consolare pentru miile de draci pe care ți le face ulterior .

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2616 / 5000
puncte
Custom field 2

Eu am renunțat la servicele Telekom după 12ani pentru că cei care trebuiau să vină la intervenție veneau după 2-3zile pe motiv că au multe intervenți și nu mai fac față.

Întâmplător am stat zilele trecute langa un magazin Telekom, și nu am văzut nimic ieșit din comun .. era doar o "ofertă" la portare prin care se oferă minute nelimitate, nelimitat și un număr de minute naționale, și un "smartphone".... Nimic despre nici o reducere.

După părerea mea aceste reduceri au un anumit scop de a-și atrage cît mai mulți clienți . Problema este ca telefonul poate îl iei cu reducere ,dar abonamentul ce cost are?.După ce închei contractul nu mai poți renunța la el 24 luni și ești clientul lor ,după aceia au ei grijă să-și recupereze costurile.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!