Întrebare cu răspuns(uri)

Xbox One vs PS4 vs jocuri PC - avantaje și dezavantaje

La rugămintea unui moderator deschid acest topic,unde sa ne susținem,obiectiv sau nu prea :) preferatul.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Primul meu joc a fost SEGA si am avut 3 casete la el. Mi-a placut foarte mult si nu m-am lasat pana nu am terminat toate jocurile. Apoi am avut PS2. Mi-a placut foarte mult sa joc si NFS pe PC. Stateam cu orele ca sa "conduc" desi in viata reala la acel moment nu stiam cate pedale are o masina. :)))

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (4)

100%

4 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

Mai tine minte cineva zgomotul casetofonului cand se incarca cine stie ce programel pe vremuri? Nu mai stiu ce jocuri jucam atunci pe HC-ul meu minunat, dar eram tare incantata de ele. Intre timp am evoluat. Cat am stat cu copiii acasa, in minutele mele de relaxare jucam fel de fel de prostioare cu obiecte ascunse si/sau de strategie. Niciodata nu am fost un fanatic al jocurilor si ma plictiseam destul de repede de ele. Acum nu prea joc jocuri pe PC, le prefer pe cele de pe consola, in speta PS4, pentru ca pot avea spatiu. Sunt mai departe de ecran, ecranul e mai mare, imaginea mai realista, optiunile mai multe. Nu cred ca se justifica la noi in familie investitia intr-un PC pentru gaming, sotul meu foloseste un laptop "normal" pentru asa ceva, dar acum 2 ani nu credeam nici ca vom vrea vreodata o consola si acum nu numai ca avem consola, dar avem si VR si vreau sa le cumpar celor 3 copii din dotare (da, e si sotul printre cei 3) volan si pedale pentru diferite "simualtoare". Asa ca as putea spune ca preferintele mele in materie de jocuri se schimba, evolueaza in timp. Cine stie ce se va mai intampla cand mai cresc copiii?

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!