Întrebare fară răspuns

Sugestie update al functiei de reactivare automata a extraoptiunilor la PrePay

Hey guys!

Ieri mi-a expirat optiunea pe cont. Si am uitat sa incarc. Astazi, cand am incarcat, in loc sa mi se activeze automat optiunea, mi-a intrat pe credit.

Am reusit sa rezolv problema prin amabilitatea colegilor de pe chat, carora le multumesc inca o data foarte mult de ajutor. :)

Cu toate asta, asta mi-a dat si ideea unei sugestii de update ale sistemului care se ocupa de reactivarea extraoptiunilor.

Acuma, se poate sa ma insel si sa nu (mai) fie asa. Dar, pe vremea cand eram la Voda, ei aveau doua chestii pe care mi-as dori sa le vad si la Orange, pentru ca sunt foarte utile:

1. activarea ofertei in avans

Voda are un feature foarte cool care iti da voie sa folosesti pentru o saptamana beneficiile din oferta, timp in care poti sa-ti reincarci. La Orange nu am vazut asa ceva... Dar cred ca ar fi foarte misto daca s-ar implementa.
Mai multe informatii aici: https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/carte...

2. pending reactivation after deadline

Mai pe romaneste, sa se "uite" dupa credit pentru activarea extraoptiunii si dupa expirarea ei, nu doar la o data si ora anume. Nu stiu, macar cateva zile dupa.

In felul asta, n-ar trebui sa mai intre pe credit, daca tie ti-a expirat optiunea ieri, de exemplu, si n-ai apucat sa-ti faci o reincarcare decat a doua zi.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Da, mi s-ar părea ok să poți avea o reactivare corectă.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Eu am avut mereu abonament, dar, mi se pare o idee bună să se activeze automat optiunea pe care ai ales-o tu anterior, in loc sa se consume ca si credit, indiferent in ce moment ai facut reîncărcarea... În privința activarii in avans, probabil ca vor analiza sugestia si, daca vor ajunge la concluzia ca este buna pentru toata lumea, ar putea fi si aplicată.. cine stie?!..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Multumesc frumos pentru noul feature de "Reincarcari programate" din noua versiune a aplicatiei. :)

De asemenea, noua interfata de incarcare arata infinit mai bine, dupa parerea mea. Ca sa nu mai zic ca e mult mai user-friendly decat vechea versiune cu meniuri colapsabile. Nici nu se compara.

Bravo! Felicitari!

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Chiar au făcut o treabă foarte bună cu asta și cu schimbarea sim-ului din aplicație.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!