Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Ce antenă externă pot cumpăra pentru routerul Huawei B525?

Salut! Aveți idee de unde se poate achiziționa o antena suplimentara pt un router 4G Huawei? L-am montat în casa dar nu am posibilitatea sa îl țin chiar lângă fereastra unde semnalul este foarte bun. O antena ar rezolva problema (ma refer la antena aceea mica cu ventuza care se poate lipi pe geam).

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Ți-ar trebui un Flybox. Aveau la Orange dar am văzut că produsul nu mai revine in stoc. Poți lua una de la elipsmedia.
https://www.elpismedia.ro/antena-auto-birou-gsm-lte-3g-ca...
Nu știu sigur ce conector ai însă la comanda poți cere de care vrei.

Salutare!

Eu îți recomand ceva de la dipolnet.
https://www.dipolnet.ro/antena_lte-4g_mimo_trans-data_kpz...

Depinde și de ruterul pe care îl ai, dar această antenă este utilă pentru tot spectrul 4g actual, adică de la 800-2600 Mhz. Succes!

Salut @The Special List,

Ne poti spune ce model de router Huawei ai?

rafa.helper
rafa.helper

rafa.helper

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
rafa.helper

@The Special List acest model il am si eu.
Din pacate in oferta Orange nu exista o antena externa si nici cei din departamentul tehnic nu te pot ajuta prin ati trimite una.
Folosesti acest router intr-o casa sau apartament?

rafa.helper
rafa.helper

rafa.helper

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
rafa.helper

Sau la geam,acolo unde prinde mai bine. Eu am folosit cu succes o antena externa pentru router,însă cum cablu coaxial panglica ca îl pun pe sub rama geamului a trebuit să găuresc tocul. Din fericire acum am semnal bun peste tot in casă și am terminat cu artificiile,cu toate că au avut și ele farmecul lor. Reglam toată ziua la antena,stanga-dreapta,mai tăiam o creangă care credeam că împiedică etc :)

Dacă e Huawei B 525, e ok antena recomandată de mine mai sus. Sigur, îl poți pune și în pod, pentru că e un ruter foarte capabil.

Diana
Diana

Diana

User level
Nivel
3
2103 / 5000
puncte
Custom field 2
Diana

Nu pot sa îl pun nici în pod nici la geam, sunt legat de un cablu care trebuie sa intre musai în router. O sa încerc pe site-urile recomandate sa vedem ce găsesc, dacă nu o sa urc routerul în pod și eventual pun un repetear jos.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!