Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Tablete Apple sau Samsung?

Care tablete sunt mai bune? Cele de la apples sau cele de la samsung? Ce parere aveti?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Eu le prefer pe cele de la Samsung, pentru că am avut mai multe modele și merg în general pe lucrurile pe care le cunosc.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Eu am una de la Huawei, și se descurcă super bine. Oricum, pe partea de tablete Apple e cam supraapreciat. La aceiași bani, poți să iei ceva super tare de la alta firma.

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

Nu am avut niciuna dintre cele de mai sus dar am avut mai multe de la Lenovo.
Cu siguranță sunt performante ambele (mai ales cele de ultimă generație) însă prețul este prohibitiv, cel puțin pentru mine.
Folosesc des o tabletă Lenovo (ce a costat în jur de 400 Ron) pentru vizionări YouTube, HBO Go, jocuri sau chiar navigare și Facebook și nu m-am dezamăgit până acum! ;)

BUN. Acest bun este un termen relativ. Ce inseamna bun? Defineste defineste acel bun din punctul tau de vedere?

Bun pe parte de bussiness, bun pe partea de gaming, bun sa te etalezi vara la terasa cu el ?!?!?! Vrei productivitate, vrei entertainment, vrei fitza ?

Nu am fost, nu sunt si nu voi fi fan Apple din motive pe care nu stau sa le enumar aici, dar citisem la un moment dat pe www ca atat in componenta iPhone cat si in componenta iPad exista unele subansamble produse chiar de Samsung.

Mereu am avut tableta Apple,încă de la primul model,apoi le-am schimbat odată la doi ani. Am butonat și Samsung însă mi s-au părut un pic mai puțin responsive fata de Apple. De asemenea bateria tine mai puțin la Samsung. Procesoarele celor de la Samsung la prima vedere par mai puternice însă Apple are avantajul că aplicațiile sunt în strânsă legătură cu procesorul. La fel se întâmplă și cu RAM-ul. Samsung a avut mereu mai mult insa Apple datorita modului de implementare a aplicațiilor se deschid mai repede . Nu închid niciodată o aplicație,însă iOS-ul se mișcă la fel de rapid că și cum nu ar fi deschis nimic. La Samsung trebuie sa eliberezi memoria ca totul să meargă cursiv. Tableta Apple funcționează și după 10 ani la fel de bine ca la început,doar bateria își pierde din capacitate. La Samsung după 2 ani bateria este la jumate. Un amic după doi ani a trebuit să ducă tableta Samsung în service. Pur și simplu OS-ul nu mai făcea față. Laag enervant,aplicații care se închideau brusc,etc. Să fie și din cauza update-urilor de OS făcute de Samsung? Posibil,dar și hardware-ul este inferior lui Apple. La telefon merg pe mana lui Samsung însă la tableta aleg fara ezitare Apple.

Eu am spus mereu ca prima tableta a mea și doar a mea o sa fie un iPad... ceea ce s-a și întâmplat acum aproximativ 2 ani. Tableta acasa aveam deja, doar ca era una pe android de la huawei care funcționează foarte bine și astăzi. Dar pentru mine am preferat iPad întrucât am crezut și încă mai cred ca este printre cele mai stabile, dar cu câteva restricții.

Florin D
Florin D

Florin D

User level
Nivel
3
4527 / 5000
puncte
Custom field 2
Florin D

Deși sunt fan samsung recomand tabletele Apple, copii mei au și sunt foarte rezistente, le au trântit de n ori și încă rezista plus ca merg foarte ușor, nu se blochează.

Firefly
Firefly

Firefly

User level
Nivel
3
2180 / 5000
puncte
Custom field 2
Firefly

Aș opta pt Samsung este o firmă destul de serioasă și are produse de calitatenu am fost dezamăgit pînă în prezent,.

Gianni
Gianni

Gianni

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Gianni

Eu nu am avut niciuna dintre aceste tablete, dar, probabil as opta pentru Samsung.. pentru ca, după mulți ani de telefonie mobila, telefoanele Samsung imi plac cel mai mult si pentru ca, sunt convinsă, ca se gasesc produse cu aceleași caracteristici la ambele firme, dar, probabil, cele de la Apple sunt mai scumpe..

Sunt destul de ok și unele și celelalte. Acum depinde și de gusturi. Fiecare alege ce dorește și al cărui fan este.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!