Întrebare cu răspuns(uri)

Ce melodii aveți ton de sonerie?

Eu folosesc muzică clasică în general. Voi?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Desigur că soneria aleasă tine de gusturi,trebuie însă avut în vedere că telefonul suna și când suntem într-o comunitate,într-un grup,la servici,în restaurant. Tonul ales trebuie sa fie unul decent,nu prea strident,nu ofensator. Nu am vrea ca toată lumea să întoarcă capul și sa fim priviti dezaprobator din cauza melodiei sau tonului ales. Sigur că tinerii vor avea un anumit gen de tonuri,mai vioi poate. Elevii vor avea și ei un gen al lor și chiar daca tonul lor este mai hazliu,fiind în comunitatea lor n-au sa fie oripilați de un ton mai aparte,ceea ce nu se poate spune și despre un ton al cărui proprietar este un om în etate. Cred că și vârsta face diferența. Chiar și sexul. Femeile vor avea un ton mai romantic poate in timp ce bărbații unul mai activ. Sunt și tonurile business care au mare căutare și în general sunt tonuri neutre,nederanjante,chiar plăcute. Telefoanele vin cu tonuri prestabilite iar acestea țin și de fiecare brand in parte,mai toți producătorii personalizanduși telefoanele. Multe sunt destul de atrăgătoare totuși marea majoritate a utilizatorilor își pun tonul care le place și eventual ii și caracterizează. Tonul de apel este cumva și o etichetă și spune cate ceva despre cel care îl folosește.Sunt multe aplicații dar și siteuri web care oferă gratuit sau contra cost tonuri de apel,eu totuși prefer sa mi le fac singur taiind pur și simplu o melodie in segmentul care îmi place,în mod obișnuit,refrenul. Exista însă și foarte multa lume care își lasă ca ton de apel cu ce a venit telefonul din fabrica. Aceștia sunt deobicei pensionarii,oamenii mai în vârstă care nu țin să își personalizeze telefonul cu un ton de apel sau wallpaper. Uneori nici nu știu să o facă sau chiar nu cunosc că există și aceasta posibilitate.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (1)

50%

1 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

50% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 2

@Ascary, my men!
Eu am de ceva vreme buna Shape Of You, mi se pare ca suna excelent pe Huawei. Dar cochetez de câteva zile cu "Dance Monkey" de la "Tones and I"

Acum am BUG Mafia - Trompetele :)) greu am găsit o melodie care sa nu fie comuna, sa îmi placa și sa o pot folosii ca ton de apel.
Am avut și Ramona Nerra - Sorry care mi a plăcut mult dar preferatul meu de 10 ani încoace rămâne Phineas si Ferb - bau cica Bau varianta aceasta https://youtu.be/8lAAo3Ee8bg
Îmi suna doar când ma suna Soțul.

Firefly
Firefly

Firefly

User level
Nivel
3
2180 / 5000
puncte
Custom field 2
Firefly

eu mi-am descarcat toate sunetele de notificare si soneriile de iphone intrucat mi se par cele mai dinstictive. Toate sunetele le pun pe telefoane de vre-o 5-6 ani!
La sim 2 au ramas sunetele standard ale telefonului intrucat eu folosesc doar o cartela in telefon desi acesta este dualsim.

Tema principala din The walking dead .

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2616 / 5000
puncte
Custom field 2

De cand folosesc iphone am setat melodiile din telefon,desi imi doream sa aud la sonerii alte melodii personalizate(cel putin cand sunt pe strada) mi se parea prea complicat si am renuntat.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!