anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce melodii aveți ton de sonerie?

Vio73
#StarMember
Eu folosesc muzică clasică în general. Voi?
1 Soluţie acceptată‚

Ascary
Campion certificat
Desigur că soneria aleasă tine de gusturi,trebuie însă avut în vedere că telefonul suna și când suntem într-o comunitate,într-un grup,la servici,în restaurant. Tonul ales trebuie sa fie unul decent,nu prea strident,nu ofensator. Nu am vrea ca toată lumea să întoarcă capul și sa fim priviti dezaprobator din cauza melodiei sau tonului ales. Sigur că tinerii vor avea un anumit gen de tonuri,mai vioi poate. Elevii vor avea și ei un gen al lor și chiar daca tonul lor este mai hazliu,fiind în comunitatea lor n-au sa fie oripilați de un ton mai aparte,ceea ce nu se poate spune și despre un ton al cărui proprietar este un om în etate. Cred că și vârsta face diferența. Chiar și sexul. Femeile vor avea un ton mai romantic poate in timp ce bărbații unul mai activ. Sunt și tonurile business care au mare căutare și în general sunt tonuri neutre,nederanjante,chiar plăcute. Telefoanele vin cu tonuri prestabilite iar acestea țin și de fiecare brand in parte,mai toți producătorii personalizanduși telefoanele. Multe sunt destul de atrăgătoare totuși marea majoritate a utilizatorilor își pun tonul care le place și eventual ii și caracterizează. Tonul de apel este cumva și o etichetă și spune cate ceva despre cel care îl folosește.Sunt multe aplicații dar și siteuri web care oferă gratuit sau contra cost tonuri de apel,eu totuși prefer sa mi le fac singur taiind pur și simplu o melodie in segmentul care îmi place,în mod obișnuit,refrenul. Exista însă și foarte multa lume care își lasă ca ton de apel cu ce a venit telefonul din fabrica. Aceștia sunt deobicei pensionarii,oamenii mai în vârstă care nu țin să își personalizeze telefonul cu un ton de apel sau wallpaper. Uneori nici nu știu să o facă sau chiar nu cunosc că există și aceasta posibilitate.

Vizualizare soluţie în postul original

18 Răspunsuri 18

Razvan
#StarMember
Doream IT possible pe sim Orange.

Ascary
Campion certificat
O vreme am avut melodii cu Katy Perry dar de când cu Becky G și Natty Natasha cu al lor Sin pijama pe asta o am 🙂

Razvan
#StarMember
La BlackBerry am folosit sunetul My Zen, ca să îmi dea o stare de bine când mă sună un interlocutor.

Jay
Campion certificat
Melodii care ating o coarda sensibila intr-un anumit moment.. Acum de exemplu, Nentori remix si Selena Gomez..

teacher_
#StarMember
Eu am varianta clasică de la Huawei. De fiecare data când sună un Huawei, mă uit și eu la al meu. 🙂

TheSpecialist
Maestru
@Ascary, my men! Eu am de ceva vreme buna Shape Of You, mi se pare ca suna excelent pe Huawei. Dar cochetez de câteva zile cu "Dance Monkey" de la "Tones and I"

Firefly
Cunoscător
Acum am BUG Mafia - Trompetele :)) greu am găsit o melodie care sa nu fie comuna, sa îmi placa și sa o pot folosii ca ton de apel. Am avut și Ramona Nerra - Sorry care mi a plăcut mult dar preferatul meu de 10 ani încoace rămâne Phineas si Ferb - bau cica Bau varianta aceasta https://youtu.be/8lAAo3Ee8bg Îmi suna doar când ma suna Soțul.

Florin_D
Cunoscător certificat
eu mi-am descarcat toate sunetele de notificare si soneriile de iphone intrucat mi se par cele mai dinstictive. Toate sunetele le pun pe telefoane de vre-o 5-6 ani! La sim 2 au ramas sunetele standard ale telefonului intrucat eu folosesc doar o cartela in telefon desi acesta este dualsim.

rrradux
Junior entuziast
Eu am sunetul standard de la Iphone, dar ar trebui sa-l schimb 😄

GOLDzila
Explorator
Eu am pe o cartelă melodia de la nea mărin miliardar " the Eve of the war " și pe cea de a doua " good father " .

Hurricane
Junior entuziast
Clasicul ringtone al iphonului:))

Neaplicabil
Tema principala din The walking dead .

Razvan
#StarMember
La sms, folosesc sunetul standard și tresar mereu în mijloacele de transport când suna un alt Huawei la altcineva.

eda2k
Cunoscător
Momentan - Dance Monkey (finalul)