Întrebare cu răspuns(uri)

Sărbătoriți Halloween-ul?

Salut prieteni. Tocmai am văzut că s-au acordat niste badge-uri cu ocazia halloween-ul sărbătorit pe comunitate. Voi sărbătoriți? Ce părere aveți despre această sărbătoare?

Nu!.. Cand eram mica se sarbatorea ceva asemanator si la bunicii mei, cand se sculptau dovlecii, dar, cred ca era de Sf Andrei..
Oare de ce e mai bine primita o sarbatoare imprumutata decat una identica mostenita din mosi-stramosi?!...

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

Eu personal nu sarbatoresc Halloween-ul. La fostul job, pentru a anima clientii si a intra in spiritul asa zisei sarbatori, trebuia sa ornam departamentul in care lucram si ne mai costumam si noi. Era distractiv si placut evenimentul si de clienti. Practic ieseai din monotonia unei zile obisnuite de munca si te distrai muncind. Am prieteni care se costumeaza si ei si copiii lor si pleaca la colindat. Imi place cand ii vad cum sunt imbracati si cand vad bucuria copiilor, dar mi-as dori mai mult sa vad aceste bucurii la sarbatorile noastre traditionale.

Nu sărbătoresc, dar copiii caută orice motiv să mai facă ceva prin casă. Dacă nu s-ar promova în media, ar fi doar o altă zi deosebită...

Ne bucurăm dacă v-au plăcut și amuzat badge-urile noastre de astăzi :)
Nu sărbătorim în mod special, dar un pic de decor "altfel" cred că este binevenit întotdeauna.
Acasa vom scobi un dovleac pe care îl vom boteza "Mitică" (la fel ca în fiecare an :)) și vom savura împreuna o placintă cu dovleac.

Chiar au fost funny. Puțin surprins la început fiindcă nu știam de unde au apărut așa dintr-o dată însă au dat o nota de sărbătoare. Speram sa ne mai pregătiți și în viitor surprize din astea .

No offense, dar mi se pare o ipocrizie sa denigram Halloween-ul atât timp cât suntem disperati după Black Friday. Și aia e cât se poate de americana, nu are nimic autentic romanesc, dar ne place tare mult ca e de cumpărat ceva mai ieftin (cel puțin teoretic).
Si sincer, nu știu unde e Bau-Bau-ul mai mare, de Halloween sau de Black Friday!

Nu cred ca sunt asemanatoare cele doua in afara faptului ca sunt concepte americane. BF nu e sarbatoare insa da si Hallweenul este un mod publicitar de a creste vanzarile chiar daca domeniul este limitat la jucarii,masti,haine sau dulciuri.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!