anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Care este telefonul anului 2019, pana acum?

Hurricane
Junior entuziast
Mai sunt planificate ceva aparitii noi la finalul anului?
12 Răspunsuri 12

teacher_
#StarMember
Salut @Hurricane și bun venit in comunitate! Anul asta au fost, printre altele, 2 apariții, Samsung Note 10 și iPhone 11. Ambele mi se par super telefoane! Daca ar fi sa aleg, iPhone 11 este cel mai bun.

Vio73
#StarMember
Eu apreciez Note 10, Huawei P30 PRO, Samsung Galaxy S10, S10+.

Ascary
Campion certificat
Conform f64 dar și al altor bloguri de specialitate Galaxy S10+ este telefonul anului 2019. Nu cred sa mai avem vreo lansare până la finele anului (vorbesc de flagshipuri scumpe).

Romeo_
Senior certificat
Tot Iphone 11 aleg si eu din obisnuita desi am facut o comparatie intre acesta si Samsung 10 si pare a fi mai bun cel din urma 😞

Anca07
#StarMember
Folosesc samsung S10 de aproximativ 6luni, si sunt foarte multumita de el. Pot spune de departe ca este superior iphone 11. Cat despre lansarea altor telefoane anul acesta, nu cred ca mai poate fi vorba de asa ceva..

Laura_cio
Senior
Și eu rămân pe ideea de iPhone 11 ca fiind telefonul anului 2019. Mai așteptăm 2 luni în cazul in care mai apare ceva.

Razvan
#StarMember
Cred ca ar fi fost Mate 30 pro, dacă nu era scandalul cu Trump.

Jay
Campion certificat
La cum a decurs anul asta, eu as paria pe un model de Samsung.. Poate S10.. Si, nu cred sa se mai faca vreo lansare anul asta..

Miha_Z
#StarMember
Eu cred ca tot unul din modelele Samsung, fie Galaxy S10+, fie Note 10+.

Firefly
Cunoscător
Cu siguranță S 10 este cel mai cel din 2019, asta pentru iubitorii de android.

Florin_D
Cunoscător certificat
Sincer cam toate terminalele de varf sunt foarte bune! Eu as spune ca note 10+ este cel mai bun telefon intrucat nu exceleaza la nimic, dar le face pe toate foarte bine si fara probleme 🙂 Acum sa spun parerea mea despre cele mai bune telefoane! Pai sunt mai multe! Sa incepem cu ce s-a lansat prin primavara.... Huawei P30 Pro este un telefon foarte bun si foarte apreciat, Samsung galaxy S10 este iarasi un telefon foarte bun! Vorbind de ce s-a lansat acum la sfarsitul verii si inceputul toamnei, pot spune ca Note 10+ este un telefon excelent, Iphone 11 Pro Max, Huawei Mate 30, Google Pixel 4 XL dar si ONEPLUS 7Pro si 7T sunt super telefoane! Mai sunt si alte telefoane lansate anul acesta care sunt foarte bune... Cred ca este o batalie foarte stransa acolo sus in varful! Fiecare telefon este cel mai bun la ceva, doar ca trebuie sa te gandesti ce ti se potriveste tie si mai ales ce ai vrea sa faci cu acesta!

Vio73
#StarMember
Probabil că Note 10+ este de departe cel mai tare telefon din acest an.