Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Ce părere aveți de One Ui2?

Salut prieteni.

Mai multe în acest link: https://www.samsung.com/ro/apps/one-ui/

Răspunsuri

Destul de interesant. Am văzut acum câteva chestii foarte tari cum ar fi îmbunătățirea sunetului, etc. Samsung ne uimește din nou.
Mulțumesc!

@Ascary, spune-ne, te rog, și părerea ta despre One Ui2.
@Vio73 & @ teacher_, ce caracteristici vi se par interesante? De ce este super tare?

Înțeleg că a pornit deja testarea One UI 2, interfaţa sa proprietară pentru Android 10, care va fi lansată cândva în următoarele câteva săptămâni pe modelele Galaxy S10 şi Note10. În timp ce aceasta va permite utilizatorilor să beneficieze de avantajele celei mai recente versiuni a sistemului de operare de la Google, aceasta adaugă şi o funcţionalitate nouă pentru camera frontală. În România nu au început încă testele de One UI 2 cu Android 10.
Mai multe detalii pe :
https://www.go4it.ro/telefoane-mobile/samsung-copiaza-o-f...

Arata bine. Dar sunt curios si cum se misca. Pentru ca Samsung are nefericitul obicei de a incarca sistemul de operare cu chestii nu tocmai utile. :)) De-aia eu unul prefer Android-ul stock (sau foarte apropiat de stock) de pe Google Pixel, Nokia, Sony, Moto etc. Nu pentru ca ar arata neaparat mai bine (e chestie de gusturi oricum), ci pentru ca se misca mai bine.

Iar ca interfata, mi se pare doar mie sau seamana foarte mult cu iOS-ul? :)) Un pic cam prea mult, as putea spune.
Interfata Camerei, de exemplu, mi se pare foarte similara, widget-urile de pe homescreen, Messages... Nu e un lucru rau. Interfata e draguta. Doar ca poate un pic prea similara cu ceea ce ofera concurenta. :))

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

@Daniela în primul rând cred că simplificarea interfeței și apoi ferestrele de tip pop-up
dar și notificările aduc o imbunătățiree substanțială.Eu folosesc aproape permanent dark mode și din ce am citit OneUi2 aduce și în acest segment îmbunătățiri. Coloristica pare mai vioaie și cumva Samsung prin acest Upgrade reușește o oarecare îmbunătățire a consumului de energie. Sigur,până nu îl testem nu putem spune prea multe. Mă bucur însă de această apropiata lansare fiindcă sunt in proporție de 90% utilizator de smartphone și orice noutate este bine venită.

Poate rezolva și Samsung problema lag-ului, pe care și-a căpătat-o de a lungul timpului. În rest e binevenita orice actualizare a softului care îmbunătățește performantele unui produs.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!