Întrebare fară răspuns

Ați auzit de noul program de fidelizare PrePay?

Las link mai jos!
Singurul impediment ae fi că trebuie să încarci de minim 6 euro

https://www.orange.ro/prepay/prepay-bonus/index.html?utm_...

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

@arsradu, este vorba despre Magazinul Online, nu despre My Orange (deci "Bonusul poate fi folosit exclusiv în Magazinul Online"). Mulțumim pentru sesizare. Vom corecta imediat.

Creditul bonus se acordă pentru reîncărcările de minimum 6 euro credit și este valabil 24 de luni. După 24 de luni se pierde, exact ca și punctele pentru postpaid care se pierd după 3 ani.

 

@teacher_, da, bonusul vechi se poate cumula cu cel nou.

Daniela, mersi frumos de informatii! Acum e clar. :)

Ca sugestie...eu as pastra acea limita la 200 de euro, si as da voie sa se cumuleze de pe mai multe numere (eventual putem seta aici o limita maxima de doua numere pe cont), atata timp cat sunt legate la acelasi cont Orange. In felul asta, poti sa strangi si tu ceva mai mult astfel incat sa faca intr-adevar o diferenta la achizitionarea unui telefon.

Daca tot e pusa limita si la perioada de valabilitate si la suma maxima, macar sa se poata cumula bonusul ala de pe mai multe numere. Incarcarile le faci oricum pe ambele numere. Ideea ar fi sa poti sa-ti iei si tu ceva cat de cat decent. Asa cum e acum, nu prea intelegi nimic de el. Cu atat mai mult cu cat nu se poate folosi decat la telefoane. Si cu atat mai mult cu cat, din Decembrie, bonusul va fi mai mic... :(

Asa ca, sugestiile mele ar fi:
1. adaugarea posibilitatii de cumulare a bonusului de pe mai multe numere (eventual, max 2 numere), atata timp cat sunt legate la acelasi cont.
2. pastrarea limitei la 200 de euro max. Doar ca nu va mai fi pe fiecare numar, va fi total pe cont.
3. adaugarea posibilitatii de a achizitiona si altceva decat telefoane (de exemplu accesorii) pe baza acelui credit. Daca problema e de nume, il putem numi BonusCredit, in loc de PhoneCredit, ca sa nu mai fie strict legat de telefon. :))

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Este o propunere interesantă de a putea cumpăra și accesorii; măcar putem folosi bonusul pentru ceva; însă vom vedea dacă este posibil.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!