Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Xbox one sau PS4 la oferta Love

Am văzut că se poate primi PS4 la oferta love. Pe mine ma intereseaza care dintre ele este mai tare? Oare Xbox ar putea reveni în oferta?

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

In linii mari PS4 sta ceva mai bine decat Xbox One prin prisma faptului ca:

  • suporta HDR;
  • HDD intern este detasabil si prin urmare se poate upgrada relativ usor;
  • Memoria RAM este de tip GDDR5 fata de DDR3 pe Xbox One;
  • Conform testelor efectuate de site-urile de specialitate, procesorul grafic de pe PS4 ar avea o putere de procesare cu cca 50% mai mare decat cel de pe Xbox One;
  • La capitolul jocuri exclusive, colectia de jocuri PS4 este net superioara fata de jocurile pentru Xbox One;

Xbox One are avantajul ca este echipat cu New Kinect in timp ce la PS4 trebuie achizitionata separat o camera dediacata playstation.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Ai aici detalii... In partea stângă, PS4, iar în dreapta Xbox One. In ceea ce privește revenirea în oferta Orange Love, sunt neîncrezător că se va întâmpla, pentru că deocamdată cred că vânzările la PS4 merg bine, și e și mai ieftin.

Eu sunt fan jocuri pe PC însă m-am descurcat și cu PS4. Acum cred că depinde și cu ce e obișnuit fiecare,fanii Xbox One nu-și vor schimba device-ul nici dacă PS4 s-ar oferi gratuit...și invers. :))

Jocurile de PC sunt una, jocurile de consola sunt cu totul alta. Experienta traita este cu totul alta, din toate punctele de vedere. Sa te apuci sa faci comparatii intre ele este ca si cum ai compara un film vazut acasa cu un film vazut intr-o sala de cinematograf.....

Uitati si o camparatie in cazul Battelfield 4 rulat pe PS4 si pe Xbox One cu mentiunea ca videoclipul a fost comprimat de catre serverele youtube la momentul upload-ului si s-a mai pierdut din calitate.

Selectati full screen si rezolutie de 1080p.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Vrei sa ne spui mai multe despre diferențele vizuale între cele trei sisteme? Cat despre manevrabilitate este clar că PC- îl este castigator. Doar sa ne spui din expierenta ta care grafica este mai buna,PC,PS sau Xbox. Cerințele tot mai mari ale jocurilor implică și upgradarea componentelor. Ce schimbi mai ușor,o placa video sau un Xbox sau PS cu totul? Ce costuri implica o upgradare la cele trei sisteme? Din cele spuse de tine ,văzut film la cinema vs văzut film acasă să înțelegem că jucătorii de pe Xbox și PS vad jocurile pe ecrane de 300" iar cei care joaca pe PC le vad pe ecrane de 22"? :))) Ce ne facem când avem Xbox sau ps4 însă monitorul nu este UHD,fara HDR etc?

Initiatorul topicului a fost destul de explicit PS4 vs Xbox One.

Daca acest principiu sta la baza temeliei pe care se incearca constructia Comunitatii Orange - offtopic, raspunsuri duplicat, raspunsuri fara argumente etc - eu unul prefer sa ma lipsesc. Am ajuns la concluzia ca atat timplul meu liber cat si bagajul meu de cunstinte nu merita invetitia in acest proiect.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Ambele console sunt la fel cu diferente nememorabile atât ca hardware cat și controlere (mă refer la viteza de răspuns și acuratete) Designul diferă însă și de ce trebuie sa tii cont cu adevarat sunt jocurile exclusive unde PS4 conduce detașat cu aproape dublul numărului de jocuri față de un Xbox,în rest mașinile sunt aceleași,monitorul face diferența.

Asta îmi aduce aminte de un episod din Big Bang Theory văzut acum câțiva ani, in care Sheldon e pus să facă aceeași alegere, între Xbox One și PS4... aveți link aici, chiar are argumente rezonabile, și e chiar amuzant. https://youtu.be/gZA2770_f84

Bine, acolo vorbim de plasare de produs aka reclama mascata chiar daca scena in sine este dusa din amuzant in ridicol. Adica producatorii acelui serial au primit niste bani (mai mult sau mai putin pe sub masa) pentru a introduce scena respectiva in episod.

Urmareste cardele cand cei doi se afla in magazin: Crezi ca toate acele afise si produse de pe rafturi au fost puse la nimereala acolo? Tot plasare de produs se numeste.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Da, ai dreptate, fara îndoiala e reclama mascată! Dar macar prezintă avantajele ambelor produse din punct de vedere al unui tocilar ca Sheldon :)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!