anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Xbox one sau PS4 la oferta Love

Roxanammm22
Începător
Am văzut că se poate primi PS4 la oferta love. Pe mine ma intereseaza care dintre ele este mai tare? Oare Xbox ar putea reveni în oferta?
26 Răspunsuri 26

teacher_
#StarMember
Salut si bine ai venit in comunitate! Eu prefer PS4, chiar daca Xbox one are caracteristici mai bune

Ascary
Campion certificat
PS4 clar :)))

FaraUnID
Campion certificat
In linii mari PS4 sta ceva mai bine decat Xbox One prin prisma faptului ca: - suporta HDR; - HDD intern este detasabil si prin urmare se poate upgrada relativ usor; - Memoria RAM este de tip GDDR5 fata de DDR3 pe Xbox One; - Conform testelor efectuate de site-urile de specialitate, procesorul grafic de pe PS4 ar avea o putere de procesare cu cca 50% mai mare decat cel de pe Xbox One; - La capitolul jocuri exclusive, colectia de jocuri PS4 este net superioara fata de jocurile pentru Xbox One; Xbox One are avantajul ca este echipat cu New Kinect in timp ce la PS4 trebuie achizitionata separat o camera dediacata playstation.

DanielaH
Moderator
@Ascary, de ce preferi PS4? Care este avantajul, în opinia ta, față de Xbox One?

teacher_
#StarMember
Ai aici detalii... In partea stângă, PS4, iar în dreapta Xbox One. In ceea ce privește revenirea în oferta Orange Love, sunt neîncrezător că se va întâmpla, pentru că deocamdată cred că vânzările la PS4 merg bine, și e și mai ieftin.

Vio73
#StarMember
Și eu aș merge pe PS4, pentru că e ceva mult mai cunoscut, în primul rând.

Ascary
Campion certificat
Eu sunt fan jocuri pe PC însă m-am descurcat și cu PS4. Acum cred că depinde și cu ce e obișnuit fiecare,fanii Xbox One nu-și vor schimba device-ul nici dacă PS4 s-ar oferi gratuit...și invers. :))

FaraUnID
Campion certificat
Jocurile de PC sunt una, jocurile de consola sunt cu totul alta. Experienta traita este cu totul alta, din toate punctele de vedere. Sa te apuci sa faci comparatii intre ele este ca si cum ai compara un film vazut acasa cu un film vazut intr-o sala de cinematograf..... Uitati si o camparatie in cazul Battelfield 4 rulat pe PS4 si pe Xbox One cu mentiunea ca videoclipul a fost comprimat de catre serverele youtube la momentul upload-ului si s-a mai pierdut din calitate. https://www.youtube.com/watch?v=8XqWRACk2zY Selectati full screen si rezolutie de 1080p.

Ascary
Campion certificat
Vrei sa ne spui mai multe despre diferențele vizuale între cele trei sisteme? Cat despre manevrabilitate este clar că PC- îl este castigator. Doar sa ne spui din expierenta ta care grafica este mai buna,PC,PS sau Xbox. Cerințele tot mai mari ale jocurilor implică și upgradarea componentelor. Ce schimbi mai ușor,o placa video sau un Xbox sau PS cu totul? Ce costuri implica o upgradare la cele trei sisteme? Din cele spuse de tine ,văzut film la cinema vs văzut film acasă să înțelegem că jucătorii de pe Xbox și PS vad jocurile pe ecrane de 300" iar cei care joaca pe PC le vad pe ecrane de 22"? :))) Ce ne facem când avem Xbox sau ps4 însă monitorul nu este UHD,fara HDR etc?

FaraUnID
Campion certificat
Initiatorul topicului a fost destul de explicit PS4 vs Xbox One. Daca acest principiu sta la baza temeliei pe care se incearca constructia Comunitatii Orange - offtopic, raspunsuri duplicat, raspunsuri fara argumente etc - eu unul prefer sa ma lipsesc. Am ajuns la concluzia ca atat timplul meu liber cat si bagajul meu de cunstinte nu merita invetitia in acest proiect.

Ascary
Campion certificat
That hurt :))) S-ar putea totuși să îmi răspunzi la întrebările pe care ți le-am adresat?

Ascary
Campion certificat
Ambele console sunt la fel cu diferente nememorabile atât ca hardware cat și controlere (mă refer la viteza de răspuns și acuratete) Designul diferă însă și de ce trebuie sa tii cont cu adevarat sunt jocurile exclusive unde PS4 conduce detașat cu aproape dublul numărului de jocuri față de un Xbox,în rest mașinile sunt aceleași,monitorul face diferența.

teacher_
#StarMember
Asta îmi aduce aminte de un episod din Big Bang Theory văzut acum câțiva ani, in care Sheldon e pus să facă aceeași alegere, între Xbox One și PS4... aveți link aici, chiar are argumente rezonabile, și e chiar amuzant. https://youtu.be/gZA2770_f84

FaraUnID
Campion certificat
Bine, acolo vorbim de plasare de produs aka reclama mascata chiar daca scena in sine este dusa din amuzant in ridicol. Adica producatorii acelui serial au primit niste bani (mai mult sau mai putin pe sub masa) pentru a introduce scena respectiva in episod. Urmareste cardele cand cei doi se afla in magazin: Crezi ca toate acele afise si produse de pe rafturi au fost puse la nimereala acolo? Tot plasare de produs se numeste.