Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Cum alimentez cardul?

Vreau sa stiu daca pot alimenta cardul de debit classic fara alt card de exemplu cel mai convenabil ar fi din orc
##- Vă rugăm să vă scrieți răspunsul deasupra acestei linii -##
Hello VASILE ENE
Your request has been received and is being reviewed by our support staff. Our opening hours are 8am to 5pm on all UK regular working days and 10am to 4pm on Saturdays. Typical email response time is within 10 hours.

Please be aware that for security reasons certain support functions can not be performed based on email requests.
These include:

 • Changing the account holder's address, registered email or phone number,
 • Sharing sensitive information such as account numbers or balance,
 • Reporting your Monese card lost or stolen.
 • All of the above can be done at any time in the Monese app!

  To add additional comments, reply to this email.

  Monese Support

  ------------------------------------

  VASILE ENE
  28 oct., 16:27:

  "Buna ziua, de unde pot încarca acest card pun aceasta întrebare de oarece eu nu detin card sau cont bancar"

Eon
Eon

Eon

User level
Nivel
0
1 / 100
punct
Custom field 2
Eon

Răspunsuri

Salut @Eon și bun venit in comunitate!
Am dori să știm mai multe despre solicitarea ta, daca deții card de debit de la Orange Money sau este vorba despre alt serviciu bancar, pentru că am văzut mesajul de la Monese.. poate ne ajuți cu detalii!

Poți reîncarca (alimenta) daca nu ai alt cont bancar, orice card Orange Money,atât pe al tau sau al altcuiva avand numărul de telefon și numele persoanei în orice OrangeShop sau magazine partenere Orange care acceptă acest lucru.Daca nu ești în țară,poți trimite banii cuiva în România,prin western union de exemplu și respectivul să îți depună banii in contul tau Orange Money prin metoda de mai sus. Cel care depune trebuie să aibă și un act de identitate asupra lui.

@Ascary, nu știu dacă utilizatorul are Orange Money, acel mesaj este de la Monese, care e un sistem bancar ca și Revolut.... Sper sa ne lămurească.

Ținând cont că aici e comunitatea Orange am crezut că de cardul de debit Orange Money vorbește inițiatorul. Posibil sa ai dreptate și el să fi întrebat de cu totul alt card.

Pai din moment ce întreabă cum pot reîncarca acest card, cu referire la mesajul primit, nu cred că este vorba de Orange Money... Dar... Și Monese are același principiu ca și Orange Money....cu câteva excepții.

Poate a făcut reclama la un alt serviciu concurent Orange Money sau poate vrea sa afle detalii despre cum poate încarca un cont OM, fără să apeleze la un card de debit.

Cred că ar trebui să vină cu lămuriri suplimentare.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

@Eon, salut! Felicitări pentru prima întrebare adresată Comunității!
Ne dai, te rog, mai multe detalii? Am văzut că ai încadrat întrebarea în categoria "Orange Money". Este vorba despre un card Orange Money sau nu?

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!