Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Cel mai mic abonament pentru achizitia unui Samsung S9

Buna! As dori sa mi cumpar un Samsung s9. Vreau sa dau o parte din bani de exemplu 14 000 . Care ar fii cel mai mic abonament pentru a da diferenta?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Rate plus diferență incep de la 19 euro abonamentul. Cred că limita poate fi și mai mica in cazul tau fiindcă plătești mult din prețul telefonului.

Buna ziua, și bun venit in comunitate! Pentru inceput, și pentru a fi de folos și altor utilizatori, este indicat sa folositi un titlu rezonabil la întrebare. Referitor la ce ați întrebat, probabil va referiți la 1400 de lei, pentru că 14000 este destul de mult. Puteți să încheiați orice abonament începând cu abonamentele Me 8 sau 9, dacă aveți acest avans, plus suma de plata in rate. In mod normal, după cum spunea și colegul nostru @Ascary, se poate achiziționa modelul dorit doar de la 19Euro/luna, doar că dumneavoastră aveți un avans.

Poți cumpăra telefon în rate, începând cu abonamentul Orange Me start 8.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Cu abonamentul Orange Me Start 8 pretul telefonului este de cca 2400 lei care se pot plati in rate lunare de cca 100 lei. Sursa - https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/samsung-ga...

Daca tu dai avans de 1400 lei, mai raman cca 1000 lei care se pot plati in 24 de rate lunare a cate 42 lei.

Incearca sa portezi un numar din alta retea si vezi ce oferta poti obtine!

S9 nu se mai afla în oferta magazinului online și nici la portare, însă îți poți face o idee de oferta de portare în Orange pe luna octombrie.
https://onedrive.live.com/?authkey=%21ACKbWT9kErnfvPE&...

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Se găsește în cam toate Orange Shop și Store . Chiar luni am mers la un Store și în fața mea o doamna tocmai își luase un S9 la abonament din ala mai scump.... Am văzut oricum multe modele relativ de top scoase din oferta magazinului Orange.

Îl poți lua începând cu cel mai mic abonament oficial, în rate.
https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/samsung-ga...

Sigur, dacă ești client mai vechi sau te portezi, mai obții ceva beneficii suplimentare.

Te sfătuiesc să-l iei cu acest tip de abonament (Orange Me Start 8, 14 sau 19), pentru că are multe resurse incluse (Orange me start 8 are 38 GB, Orange me start 14 are vreo 65 GB, etc). Prețul standard este în jur de 3000 de lei, din care scazi suma ta, iar restul poți plăti în rate egale, fără dobândă.
Dacă nu vrei resurse multe încluse, la Orange Me 11, unde ai doar 5 GB net incluși, telefonul costă doar aprox 2000 de lei (în total).

Succes!

In magazinul online Orange pretul standard este de cca 3000 lei , pe Domo pretul standard este de 2549 lei https://www.domo.ro/telefoane-mobile/telefon-mobil-samsun... iar pe EuroGSM pretul standard este de 2349 lei https://eurogsm.ro/samsung-galaxy-s9-5-8-dual-sim-4g-octa...

Asta daca tot discutam si pe alte topicuri despre pretul produselor din magazinul online Orange raportat la pretul aceluiasi produs vandut de magazinele online concurente.

Srtict parere personala: Pretul de 2500 lei este enorm pentru un telefon cu doar 4GB de RAM si 64GB spatiu de stocare, asta in conditiile in care cu 2200 lei poti achizitiona un Samsung Galasy A80 cu 8GB RAM si 128GB spatiu de stocare.

Depinde și ei pot oferi anumite discounturi la telefoane în anumite perioade.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Probabil se urmărește și epuizarea stocurilor in unele magazine. Urmează Black Friday oricum, o să își scoată toate costurile acum.

Tare-mi e ca o sa fim dezamăgiți și de acest BF așa cum am mai fost și în alți ani. Eu nu mi-aș pune mari speranțe în BF de anul asta. E drept că nici nu urmăresc vreun telefon,mai degrabă ceva electrocasnice.

Nici eu nu vreau acum telefon... Poate prin ianuarie, când se pun în vânzare modelele 2019 la preț mai bun. Cred că, daca ești atent și ai puțin noroc, poți să iei un produs lăun preț rezonabil, @Ascary.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!