Întrebare cu răspuns(uri)

Cum închid Orange Money??

Prin vara, am intrat cu o cunoștință să-și reînnoiască abonamentul și printre altele i-a propus acest serviciu de Orange Money. Când am auzit mi-a stârnit curiozitatea și mi-am făcut și eu cont pe Orange Money. Bineînțeles, ca am fost "roman autentic" și nu l-am folosit niciodată, ba chiar am șters și aplicația crezând ca se șterge singur, în timp. Pe data de 23.10 primesc un sms ca trebuie sa achit 10 lei.... Cum scap de acest cont definitiv ??? Mulțumesc anticipat.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ptr cei care vor sa închidă Money, rezolvare Orange Shop: am plătit suma de 10 lei la Shop după care am fost îndrumat sa sun la *111. Am sunat, acum aștept răspunsul lor în 30 zile. Ptr cei care sunt în aceeași situație ca a mea, asta a fost rezolvarea oficiala. Încă odată mulțumesc tuturor ptr sfaturile prompte. Zi buna va doresc.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (4)

Da (15)

79%

15 membri au votat cu DA

4 membri au votat cu NU

79% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 2

Trebuie sa faci o solicitare la orice shop semnalizat cu Orange Money, dar trebuie sa plătești suma respectiva prima data. Poți să plătești prin orice mod. Ai detalii aici
https://www.orange.ro/help/cum-activez-serviciul-orange-m...

Numai vorbind cu un consultant poti afla de unde ai acest cost. Noi putem doar sa facem presupuneri in functie de ce gasim pe pagina cu informatii despre acest serviciu, cea pentru care a postat teacher_ link mai sus.. De exemplu, daca ai solicitat si un card clasic fizic si ti-a fost trimis prin curier, costul aferent este de 10 lei.. ca idee.. dar, ma repet doar de la Orange poti afla de unde ai costul..
"Dacă doreşti să inchizi contul Orange Money poţi să suni la *111 şi ceri închiderea contului, dacă soldul contului tău Orange Money este zero. Dacă ai bani disponibili în cont, trebuie să mergi într-un magazin semnalizat Orange Money pentru retragerea disponibilului şi apoi poţi solicita închiderea contului."

K. Va mulțumesc ptr sfaturi și răspunsuri. Nu am solicitat card fizic și nici nu am primit asa ceva (in ideea ca poate se genera automat). O sa merg la acel Orange Shop unde am deschis acest serviciu și o sa primesc lămuririle necesare. Am vrut sa evit un drum la magazin dar... Cică, de ce fugi în viata, de aia nu scapi‍♂️. Mulțumesc.

@Florin, ar trebui sa incerci sa suni la numarul dedicat pentru aceste serviciu, ca poate afli asa ce te intereseaza.. Drumul pana la Shop, pare sa fie necesar doar daca ai bani de recuperat, ceea ce nu este cazul tau..

Acei 10 lei de fapt reprezinta administrarea contului, în condițiile în care nu ai efectuat nicio intrare pe cont, cu alte cuvinte să-l alimentezi cu bani.

Salut Florin, cei zece lei este taxa de administrare a contului. Așa se percepe la orice cont. Daca foloseai OM ,alimentai și făceai tranzacții nu aveai acel comision de administrare. Poți să-ți închizi contul solicitant asta într-un Orangeshop sau poți să-l ții deschis,nu se știe niciodată când vei avea nevoie de el. :)

@Jay: Am citit ca ma pot rezolva telefonic numai dacă nu am datorii, eu m-am ales cu o datorie, asa ca tot în Shop trebuie sa ajung. Mulțumesc tuturor ptr răspunsurile date, acum am înțeles de unde vin acei 10 lei. Seara buna tuturor.

Salut @Florin,

Recomandarea mea este sa suni la 300(tasta 2 si apoi 4) sau *111(tasta 4) si sa afli de unde vine acel cost de 10 lei sau poti instala aplicatia si vei vedea singur. Dupa ce vei afla poti cere sa inchizi contul Orange Money fara sa mai mergi in magazin.
____________________________________________________________________________________
Costurile de administrare au fost retrase din oferta pentru toti utilizatorii, dar din cate am citit, tu nu ai card iar pentru contul virtual nu exista taxe si comisioane.
____________________________________________________________________________________
https://www.orange.ro/help/ce-costuri-se-aplic-pentru-con...
https://www.orange.ro/money/comisioane/
____________________________________________________________________________________
Cei de la relatii clientii Orange Money au program 8-21 zilnic.
Bafta, sa ne zici ce ai rezolvat.
Ne poti spune si de ce nu ai utilizat serviciul?

Poți să închizi contul și dacă nu mergi in Shop. Reinstalează aplicația, și o să te bage in cont. Apoi plătește acea datorie de 10 lei cu un card, sa fii pe 0. Apoi poți solicita închiderea cardului. Referitor la bani, cred că tu, din greșeală, ai bifat eliberare card dar cumva nu ai dus toată procedura la bun sfârșit, astfel că acel card a fost eliberat, dar nu s-a mai livrat, și pentru asta trebuie sa plătești 10 lei. E neplăcut, într-adevăr, dar trebuie sa plătești. Ai niste beneficii dacă rămâi cu Orange Money...dar dacă nu dorești, poți să urmezi pașii de mai sus. După cum spunea și @rafa.bloger, nu poate fi taxa de administrare, din moment ce tu nu ai deținut card, și oricum, nu se plătește taxa de administrare la Orange Money.
Multa bafta îți doresc.

Azi am drum chiar pe lângă un Orange Shop, o rezolv direct acolo. @rafa.bloger: Nu am folosit acest cont ptr ca plățile le fac direct cu cardul de salariu.... O sa revin cu postare după vizita la Shop. Mulțumesc tuturor ptr sfaturi.

Ptr cei care vor sa închidă Money, rezolvare Orange Shop: am plătit suma de 10 lei la Shop după care am fost îndrumat sa sun la *111. Am sunat, acum aștept răspunsul lor în 30 zile. Ptr cei care sunt în aceeași situație ca a mea, asta a fost rezolvarea oficiala. Încă odată mulțumesc tuturor ptr sfaturile prompte. Zi buna va doresc.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!