Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Ce părere aveți despre noutățile de la Samsung?

Apar noutăți în ceea ce privește modemul și capacitățile 5g ale noului model S11.
https://www.orange.ro/info/gadgets/article/2112159

Ce părere aveți?
Mulțumesc!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Interesant. Mulțumim Vio.Faptul că e vorba și de un consum mai mic de energie asta îl face de bun augur.Viteza de procesare mai mare iar este un factor important. Totuși aceste upgradeuri se vor găsi și în prețul acestora. Vom vedea :)

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 2

Totuși nu înțeleg de ce Samsung nu pun și pe piața din Europa, procesorul Snapdragon 855, chiar ne cam desconsideră. Așteptăm să dea drumul și Orange la 5G la nivel național și apoi e de luat în calcul achiziția unui telefon 5G.

Interesant. Mulțumim Vio.Faptul că e vorba și de un consum mai mic de energie asta îl face de bun augur.Viteza de procesare mai mare iar este un factor important. Totuși aceste upgradeuri se vor găsi și în prețul acestora. Vom vedea :)

Părerea mea este că e altceva față de ce a fost, adică mult mai bine, dar era mai bine dacă foloseau totuși Snapdragon 855 plus. Sigur, e normal să se introducă și modemuri 5g capabile, pentru că tehnologia viitorului bate la ușă!

Faptul că vor avea un nou procesor propriu (cu siguranță foarte performant) nu mă face să cumpăr noul S11. Cum spunea și @Vio73, aș fi preferat un Snapdragon 855+ ;)
Însă, să așteptăm lansarea și apoi vom vedea dacă merită.
Cu siguranță și prețul va fi mare, peste 1000 euro cel mai probabil. Sau poate vom avea parte de o surpriză? :)

S-a dovedit de multe ori ca procesoarele Exynos sunt inferioare fata de Snapdragon. Probabil în UE sunt taxe vamale mai mari fata de America și atunci pun componente mai slabe calitativ, ca să compenseze diferența de preț.

Dacă vrem tehnologie avansată si prețul o să fie pe măsură.Așteptăm lansarea pe piață și vom vedea dacă ne putem permite să-l achiziționăm.

Să vedem dacă va aduce ceva nou cu adevărat.
Cu siguranță vor apărea modele noi și de la ceilalți producători în curând.
Popularitatea Samsung este fără îndoială un aspect de luat în seamă și pentru mulți este un criteriu de cumpărare ("sunt cu Samsung, continui cu Samsung"). În ultima vreme, utilizatorul normal de smartphone își schimbă mai rar telefonul (pentru că majoritatea sunt fiabile și performante).

Am avut norocul de a testa anul acesta procesoarele de top de la marii producători (Exynos, Kirin, Snapdragon, A13). În momentul de față, Samsung trebuie să-și îmbunătățească performanța pentru că actualele Exynos, vândute în România, sunt în urmă tuturor celorlalte. Pentru persoanele care editează foto-video sau joacă jocuri intense grafic, acea diferență se observă. Cât despre articol, noile procesoare par ok, însă nu oferă nimic ieșit din comun, ba chiar e puțin dezamăgitoare performanța grafică promisă.
Cât despre întrebarea de ce nu pune Samsung Snapdragon și în Europa, sunt mai multe zvonuri, pentru că nimic nu e confirmat.
1. Procesorul Snapdragon nu ar suporta frecvențele din Europa. Asta e ironic rău, din moment ce sunt multe alte telefoane ce folosesc procesorul.
2. Se vorbeste despre un contract semnat între Samsung și Qualcomm conform căruia Samsung nu ar avea voie să vândă procesoarele de top în piețe unde acționează Qualcomm.
3. Samsung vinde atât de multe telefoane, încât nu poate produce suficiente procesoare. Așa că apelează la Snapdragon.

Ce complicată pare situația asta toată la Samsung... Cu snapdragon care merge sau nu... de văzut cum se va comporta pe viitor Samsung, mai ales că cei de la Huawei au anunțat niste super vânzări pe piata asiatica

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!