Întrebare cu răspuns(uri)

Limita tranzacții Orange Money

Salut! Am o problema, încerc sa fac niște plăti la furnizori (Orange, Electrica, etc) din aplicația Orange Money și nu pot pt ca îmi spune de fiecare data ca limita de tranzacționare de 139,74 lei a fost depășită. Mi s-a întâmplat aseară, am zis sa treacă ziua poate se cumulează cumva cu alimentarea contului, dar și azi e la fel. Menționez ca limitele de tranzacționare ale contului meu nu au fost modificate recent și sunt peste 20.000 lei cam la orice tip de tranzacție.
Nu este prima luna când fac plăti la furnizori, folosesc serviciul de mult timp și pana acum nu am mai avut probleme.
A mai întâmpinat cineva problema asta? E vorba de un bug cumva legata de alocarea punctelor Thank You?
Update : am făcut o plata de 43 de lei la Salubritate și limita a scăzut la 96,79 lei.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (5)

100%

5 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

Cea mai buna treabă este că Orange Money nu ia comision la aceste tranzacții. CEC Bank ia comision și la depunere...dacă ați mai pomenit așa ceva :)

@The Special List, s-a scos comisionul anual de administrare, cel puțin pentru conturile clasice, de salarii. Pentru cele Mastercard exista, într-adevăr, dar la Visa nu mai este.
In ce privește depunerea, se pot depune bani in atm direct la BT și nu se percepe comision. Iar depunerea la ghișee implica munca unor oameni, in asta consta comisionul. Foarte putini depun la ghișeu, când există Mobile Banking și Internet Banking. :)

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

Interesant. Din curiozitate, m-am uitat și eu în Orange Money - setări cont. Spre surprinderea mea, sunt clasa Orange Money Plus - de ce ? Nu știu, nu am făcut o cerere speciala. Precizez că am și card de debit.
Spor !

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!