Întrebare cu răspuns(uri)

Limita tranzacții Orange Money

Salut! Am o problema, încerc sa fac niște plăti la furnizori (Orange, Electrica, etc) din aplicația Orange Money și nu pot pt ca îmi spune de fiecare data ca limita de tranzacționare de 139,74 lei a fost depășită. Mi s-a întâmplat aseară, am zis sa treacă ziua poate se cumulează cumva cu alimentarea contului, dar și azi e la fel. Menționez ca limitele de tranzacționare ale contului meu nu au fost modificate recent și sunt peste 20.000 lei cam la orice tip de tranzacție.
Nu este prima luna când fac plăti la furnizori, folosesc serviciul de mult timp și pana acum nu am mai avut probleme.
A mai întâmpinat cineva problema asta? E vorba de un bug cumva legata de alocarea punctelor Thank You?
Update : am făcut o plata de 43 de lei la Salubritate și limita a scăzut la 96,79 lei.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (5)

100%

5 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 2

Am găsit problema!
Aparent sunt clasa de tranzacționarea Orange Money Start, unde limita este 10.500 lei/an, limita pe care eu, fără 96,79 lei am atins-o.
Cum fac sa o modific, pt ca din aplicație nu îmi da voie?!

@The Special List, și mie mi-a zis doamna consultant, când am întrebat care este limita pe an, că este undeva in jurul a 10.000 de lei, și că modificări nu pot face decât la Shop, cu acordul lor, pentru că este o alta categorie monetară. Nu știu dacă o sa implice și ceva costuri, mă refer la rulajul de bani de acum înainte. Oricum, nu am mai auzit pe cineva să ceară marirea plafonului ăsta, de 10.500/ an :)

Salut The Special list. Nu e nevoie sa mergi in shop. Poți seta limitele chiar tu. Intra în aplicație,din coltul stanga sus alegi "cardurile mele" apoi "setări tranzacții și limite" și acolo ai trei ferestre: setări plati internet,plati online și retrageri ATM. Sub fiecare din aceste ferestre ai un buton cu galben "modifica limite". Apeși pe care vrei și introduci limita care ai nevoie. Actualizarea in pagina nu se face instant însă plățile le poți face imediat cu limita pusă de tine. Exact aceeași pași i-am urmat și eu când făcusem mai multe plati iar la ultima nu mai îmi permitea sistemul sa o fac. După setarea altei limite mai mari nu am mai avut probleme.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Ascary, nu are treaba cu secțiunea aceea. Acolo limitele le-am setat de la început cu valori mari, tocmai ca să nu am restricții. Acelea sunt limite lunare, pe care nu le ating. Aici e vorba de o limita anuala, o găsești în meniul din stânga sus, la setări.

Sa fie primit :) sunt curios cate limite exista, daca cea de 10.500 este numita Orange Money Start... Pentru următorul nivel care e pragul?

@The Special List bine ca ai rezolvat problema. Daca vom trece prin aceeasi situatie vom sti ce vom avea de facut.

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Am înțeles acum ce vrei The Special list. Mă bucur că ai rezolvat :)

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!