Întrebare fară răspuns

Putere semnal Orange in Delta Dunarii

Va rog sa ma ajutati cu o problema. Voi fi plecata intr-o delegatie in partea de nord a Deltei Dunarii, si voi ajunge pana la Chilia Veche. Vreau sa stiu daca sunt persoane care au fost in acea parte a tarii, si daca este semnal, sau va trebui sa activez optiunea de roaming pentru Ucraina?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut! Eu am fost doar până la Letea, la pădure, și am ajuns aproape de Periprava, cam la 2-3 km. Semnalul era destul de slab, 2-3 linii 2G, suficient însă încât să sun. Am primit totuși și mesaj de roaming, dar dacă primești, important este sa nu suni sau sa răspunzi atunci. Poate alți colegi au fost la Chilia, sau prin apropiere.

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

In Letea este semnal 4G. Orange are semnal peste tot in Delta Dunării. Eu recomand turiștilor care vin în Delta Dunării, chiar daca nu sunt clienți Orange, să își achiziționeze cartele prepay Orange pentru a nu avea surprize din lipsa de semnal în rețeaua lor. Așadar, mergeți fara griji in Delta Dunării dacă aveți Orange.

În Chilia veche ai semnal foarte bun la Orange, 2/3/4G, fiind singurul operator din zona cu 4G, am fost anul trecut în delegație.

Stimati domni, daca nu am intrat aici, nu inseamna ca nu am primit mailuri de la raspunsurile voastre. Am facut parte din comisia care s-a ocupat si se ocupa de reducerea numarului de porci mistreti si coioti in Delta Dunarii, poate ati vazut informatiile in presa, si asta nu mi-a permis sa intru.
Semnalul din Chilia Veche este foarte prost, noroc ca eram pe prepay, am instalat optiunea de Go world, astfel ca mi s-a consumat din ea. Singurul semnal bun a fost undeva la iesirrea din localitate, spre Ostrovu Tataru. Colegii mei au stat si mai prost, ei fiind pe Telekom si Digi, ei au avut abia in Tulcea semnal. Pe cursul Dunarii, bratul Chilia nu este aproape deloc, alternand 3G cu reteaua din Ucraina. Sfatul meu pentreu cei care merg acolo, in acea parte a Deltei Dunarii: Activati optiune pentru Ucraina!
Imi pare rau ca nu am reusit sa scriu mai repede, a fost o perioada foarte aglomerata pentru mine.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!