Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

ANCOM a lansat site-ul oficial aisemnal.ro unde poti verifica acoperirea tuturor operatorilor

Astazi ANCOM a dat drumul la site-ul aisemnal.ro, unde pe baza masuratorilor oficiale se poate verifica orice localitate din tara in ceea ce priveste fiecare tip de tehnologie pentru fiecare operator in parte alaturi de acoperirea acesteia.

Surpriza vine, asa cum eu am stiut de dinainte, de la Orange si Telekom - acestia ofera cea mai mare acoperire 4G la nivel national dintre toti operatorii. :)

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
2
799 / 2000
puncte
Custom field 2

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Fiti mai optimisti oameni buni,e un prim pas si trebuie primit cu bratele deschise chiar daca mai e mult de lucru pana vor fi date mai exacte.Saptamana trecuta am fost in comuna Uricani,Judetul Iasi si am vazut ce de mult timp nu mai vazusem(imi pare rau ca nu am facut poza sa va arat si voua), EDGE apoi GPRS pe telefon.Disparuse semnalul 4G , 3G ;)))

Nicio șansă să fie actualizată. Sincer, cei care vor să verifice detaliat situația, au la dispoziție o hartă cu date de la utilizatori. Mi se pare mult mai relevantă:
https://www.cellmapper.net/map?MCC=226&MNC=10&typ...

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!