Întrebare fară răspuns

În cât timp primești un răspuns la solicitarea unui card de credit?

M-am înregistrat și aș dori un card de credit. In cat timp primesc un răspuns?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut, și bine ai venit in comunitate! Daca te-ai înregistrat prin aplicație și ai solicitat card Orange Money, de regulă durează undeva la maxim 5 zile lucrătoare până îți este aprobat și primești mesaj că poți să îl ridici. Spor la cumpărături!

Am crezut ca tine cont de bonitatea clientului, știind ca Orange Money este IFN și nu are asa multe drepturi ca o bancă standard de verificări suplimentare.

Eu știam că 0 lei. Trebuie sa verific documente acasă. Aici (pe net) am găsit că este administrare lunară, care este 0 lei. Practic singurul lucru care se plătește sunt pe screen shot.

@eda2k, poate fi folosit și ca debit, daca activezi creditul my reserve. Dar in principiu ai dreptate, este card de debit. Oricum, in general, din limba engleză, aceasta denumire de credit card, a rămas în obiceiurile lingvistice tradusă simplu, card de credit. :)

Aaa, ca am cautat pe site, însă nu am găsit. Poate în viitor ar fi tare sa ofere un produs asemănător cu cel bancar. Propun sa se modifice titlul topicului în card de debit.

Cardul de debit este cardul emis de Orange deținătorilor contului Orange Money. Creditul My rezerve este cu totul altceva. Nu cred că ești condiționat sa ai un cont Orange Money pentru a obține un credit My reserve Întradevăr inițiatorul întrebării a făcut o mică confuzie. :)

Da, ai dreptate, nu este condiționat, ziceam doar că doar așa se poate comanda card de credit, daca faci și my reserve. Daca nu, e un simplu card de debit, cu anumite beneficii.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!