Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Adaugare prefix in list de allow pentru VoWIFI

Salutare,

Sunt furnizor de servicii de internet si date cu ASN 44024. Am observat ca prefixele mele pe care le anunt in Global (185.225.207.0/24 si 45.146.5.0/24) nu permit VoWIFI din cauza ca poate inca figureaza ca fiind din afara tarii. Aceste prefixe apartin retelei mele cu acoperire strict in Romania. Cu cine as putea vorbi de la tehnic pentru aceasta situatie?

--Radu

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (2)

100%

2 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Da, cred că trebuie luată legătura cu Departamentul Tehnic prin una din multiplele posibilități pe care le ai la dispoziție. Succes!

Sau un apel la Nr 300 și explicat problema.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Merci tuturor pentru raspuns, am trimis mesaj prin sectiunea "Contact".
Totusi ca si sugestie pe viitor, ar fi ok daca baietii de la tehnic ar filtra dupa tara, subnet-urile anuntate de alti operatori din Romania, sunt sigur ca nu sunt doar eu cu doua subnet-uri caz singular.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!