Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

[Încheiat] Orange te invita la conferința "How to web"

Orange susține antreprenorii și dezvoltatorii de produse inovative prin intermediul programului de accelerare Orange Fab și prin prezența la cele mai importante evenimente dedicate mediului antreprenorial.

Te invităm la How To Web, una dintre cele mai mari conferințe de inovație și tehnologie, să afli informații valoroase de la experți globali în dezvoltarea și vânzarea de produse tehnologice. Mai mult, vei întâlni cele mai interesante startup-uri tech din Orange Fab.

Abonații Orange, persoane fizice sau juridice, beneficiază de 20% reducere la toate categoriile de bilete pentru accesul la conferință.
https://www.orange.ro/evenimente/how-to-web/?utm_source=t...

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Interesant dacă vom afla ce mai e nou pe piata! Sunt indicate astfel de conferințe pentru schimburile de experiențe din cadrul start-urilor participante.

Foarte interesante aceste conferințe. Orange este unul dintre cele mai active companii pe acest segment.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Sunt convins că vor fi destui doritori!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Având în vedere că se tine in București, și din București sunt poate 10% participanți efectiv în comunitate vor fi probabil maxim 5 din aceasta comunitate care vor merge. :) mai.ales că numărul de participanți este limitat.

Dacă am fi și noi din București...

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Cred ca e 1 / 2 impedimente : faptul ca e doar in Bucuresti si pretul biletului (care nu am reusit sa-l gasesc). In rest fiecare dintre noi este curios sa vada ce urmeaza sa apara pe piata in materie de tehnologie.

Romeo.
Romeo.

Romeo.

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Romeo.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!